Über uns

Unsere FirmaNyírfa Sonnenschutztechnik heißt Sie herzlich willkommen!

 

Die Firma wurde im Jahre 2001 von ungarischen Privatpersonen gegründet, und verfügt über knapp 20 Mitarbeiter. Dank unserer breiten Produktpalette erzielen wir durch unsere Verkaufspartner Landesweit und Privatkunden in und um Budapest beziehungsweise Nyíregyháza fortlaufend steigenden Verkaufszahlen.
Unser Ziel ist es, hinsichtlich Beschattung für alle Anforderungen am Gebäude die optimale Lösung anbieten zu können.

Unsere Produkte verfügen über entsprechende CE Zertifikate, weiter sichern unsere ISO 9001:2000 (seit 2007) und FPC Bescheinigungen (seit 2010), sowie unser motiviertes und engagiertes Mitarbeiterteam den Hintergrund für gleichmäßig gute Qualität unserer Produktion.

Beschattung außen oder innen, Sie finden bei uns alles, was Sie brauchen: Rollläden und Insektengitter, Fensterläden und Lamellenstoren, Markisen, Jalousien, Plissees und Rollos bieten zahlreiche Varianten zum Sonnenschutz, Schallschutz, Blendschutz, Sichtschutz, Wärmeschutz oder Einbruchschutz.

Und nicht zuletzt: Beschattung ist ein äusserst kreatives Designelement. Mit passenden Sonnenschutz können Sie Ihr Haus neu kleiden!  

Ihre Anfragen und Bestellungen werden mit Hilfe unseres firmeneigenen Software RM kurzfristig und präzise ausgearbeitet.

Das Vielfalt von Produkten guter Qualität, faire Preise, langjährige Erfahrung auf dem Gebiet Sonnenschutz, vollständige Dienstleistungspalette von Beratung über Lieferung bis hin zur Montage gewehrleisen langfristige Zufriedenheit der Endverbraucher und dadurch erfolgreiche Zusammenarbeit mit unsere Geschäftspartnern.

Lassen auch Sie sich von uns beschatten!

Wir sind bereit uns persönlich, wie auch unsere Produkte Ihnen vorzustellen.

Auf Ihren Terminvorschlag würden wir uns freuen!

Inzwischen stehen wir für Ihre Fragen, Anfragen und Bestellungen gerne zur Verfügung.

 

Ihr Nyírfa - Team

Nyelvek

Magyar   |   Deutsch

Fotók


Rólunk mondták

Elképzelésem szerint megvalósított, szép terméket kaptam. Elégedett vagyok a minőséggel és a kiszolgálás színvonalával.
Zikhar Mónika
Megrendelhettem volna ezen az áron máshol is a redőnyöket és a szúnyoghálókat, de sehol nem kaptam olyan készséges hozzáállást az ügyemhez, mint itt. Több alternatívát is ajánlottak, számtalan árajánlat készült több variációban, míg megszületett a végleges elhatározás. Türelmesek és kedvesek voltak velem. Minden a legnagyobb rendben zajlott. Köszönöm!
Kovács Sándor
Kitűnő szakember gárda dolgozott végig a munkálatok során, kezdve az ügyfélszolgálattól a beépítésig. Jó szívvel ajánlom a Nyírfa Kft-t.
Tóth Ferenc
Pontos és egyértelmű árajánlatot kaptam. Minden fel volt tüntetve benne. A megrendeléstől a beépítés végéig a megállapodás szerint zajlottak az események, betartva a szerződésben szerepelő terminusokat. Csak jó véleménnyel nyilatkozhatok a Nyírfa Kft-ről.
Sorbán Gyula
Kedves kiszolgálás, kiváló minőségű termékek! Röviden így tudom jellemezni a Nyírfa Kft-t.
Gyebnár József
Többször rendeltem már redőnyöket és szúnyoghálókat a Nyírfa Kft-től. Precíz, pontos és megbízható volt mind a termék, mind az ügyvitel. Elégedett vagyok!
Török István
Minden a megrendelésben rögzítettek szerint történt. Nagyon figyelmes kiszolgálás és a határidők betartása mellett kedvező áron, remek minőséget kaptam. Köszönöm!
Kurucz Katalin
Tisztelt Nyírfa Kft! Nagyon szépen köszönöm a gyors és precíz munkájukat. A kollégák nagyon segítőkészek, szakmailag is felkészültek. A termék minősége is kifogástalan. További jó munkát és jó egészséget kívánok Önöknek!
Helembai Andrea
Nyílászárót és annak beépítését rendeltem meg. Nagyon szép munkát végeztek! Szívesen ajánlom a leendő ügyelek figyelmébe a Nyírfa Kft-t.
Pauliny Györgyné
Nagyon elégedett vagyok a kapott termékekkel és a munka kivitelezésével. Szívesen ajánlom Önöket az ismeretségi körömben!
Nau György
Ajánlás révén kértem felmérést és árajánlatot családi házunk redőnyeinek modernizálására. Korrekt ajánlatot, minőségi, jól funkcionáló termékeket kaptam. Nagyon elégedett vagyok!
Horváth Péter
Nagyon szép redőnyök és napellenzők kerültek beépítésre családi házunknál. Gondos szakértelemmel zajlott az ajánlat adás és a kivitelezés. Köszönöm türelmüket, precízségüket és munkájukat!
Végvári Ádám