Széchenyi 2020A kedvezményezett neve:
NYÍRFA ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA Kereskedelmi Gyártó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe:
"Technológiai korszerűsítést eredményező fejlesztés a NYÍRFA ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA KFT.-nél új gyártmánytípusok előállítása céljából"

A szerződött támogatás összege:
19 893 151 Ft,-

A támogatás mértéke (%-ban):
50%

A projekt tartalmának bemutatása:
Az üzembe helyezésre került berendezések segítségével a vállalkozás tevékenységi körének egy úgy szegmensét valósította meg, mely tökéletesen harmonizál a jelenlegi termékeivel, melyek az alábbiak:
-    szalagfüggönyök gazdag színválasztéka,
-    kültéri, illetve a speciális árnyékolás technikai megoldások
-    alumínium- vagy műanyag redőnyrendszerek,
-    fix- vagy mobil változatú szúnyog-rovarháló.
-    egyéb (kilincsek, párkányok, könyöklők, valamint napellenzők, zsalugáterek, roletták, ipari redőnykapuk, hő-függönyök)

A beruházás eredményeképpen új, eddig nem gyártott termékek, azaz nyílászárók széles választéka gyártható, melyek folyamatai:
-    Előkészítés
-    Szabászat
-    Merevítő vas műanyag profilba való elhelyezése és műanyag profilok marása
-    Műanyag profilok hegesztése és varratok kezelése
-    Ajtó-ablak tokok vasalattal való szerelése
-    Üvegezések

A fenti műveletek végzéséhez a társaság egy 12 darabból álló gépparkot helyezett üzembe, valamint az infrastrukturális korszerűsítés során a termelési terület és raktár átalakítása, felújítása, továbbá közműfejlesztés valósult meg.
A Nyíregyháza, Rákóczi u. 102. alatti saját üzemcsarnokban az uniós támogatás felhasználásával megvalósult fejlesztés eredményeképpen a vállalkozás egy komplex kínálattal tudja a vásárlói igényeket kielégíteni, mellyel megyei szinten potenciális piacvezetővé válhat. A jelenleg is gyártott redőnyök, szúnyoghálók stb. termékekhez szorosan köthető új típusú műanyag nyílászárók a modern technológia révén termelékeny és hatékony munkafolyamat útján állíthatóak elő a legmagasabb minőségben.

A kiterjedt kereskedelmi, viszonteladói hálózat és a több éves szakmai tapasztalat biztosítja, hogy az új termelési ág által létrehozott termékek sikeresek lesznek a piacon, ezáltal a piaci pozíció erősödik.
 

A projekt befejezési dátuma:
2016.11. 15.

A projekt azonosító száma:
GINOP-1.2.2-15-2015-00654

Támogatói alap: Európai Regionális és Fejlesztési Alap (ERFA)

Nyelvek

Magyar   |   Deutsch

Fotók


Rólunk mondták

Elképzelésem szerint megvalósított, szép terméket kaptam. Elégedett vagyok a minőséggel és a kiszolgálás színvonalával.
Zikhar Mónika
Megrendelhettem volna ezen az áron máshol is a redőnyöket és a szúnyoghálókat, de sehol nem kaptam olyan készséges hozzáállást az ügyemhez, mint itt. Több alternatívát is ajánlottak, számtalan árajánlat készült több variációban, míg megszületett a végleges elhatározás. Türelmesek és kedvesek voltak velem. Minden a legnagyobb rendben zajlott. Köszönöm!
Kovács Sándor
Kitűnő szakember gárda dolgozott végig a munkálatok során, kezdve az ügyfélszolgálattól a beépítésig. Jó szívvel ajánlom a Nyírfa Kft-t.
Tóth Ferenc
Pontos és egyértelmű árajánlatot kaptam. Minden fel volt tüntetve benne. A megrendeléstől a beépítés végéig a megállapodás szerint zajlottak az események, betartva a szerződésben szerepelő terminusokat. Csak jó véleménnyel nyilatkozhatok a Nyírfa Kft-ről.
Sorbán Gyula
Kedves kiszolgálás, kiváló minőségű termékek! Röviden így tudom jellemezni a Nyírfa Kft-t.
Gyebnár József
Többször rendeltem már redőnyöket és szúnyoghálókat a Nyírfa Kft-től. Precíz, pontos és megbízható volt mind a termék, mind az ügyvitel. Elégedett vagyok!
Török István
Minden a megrendelésben rögzítettek szerint történt. Nagyon figyelmes kiszolgálás és a határidők betartása mellett kedvező áron, remek minőséget kaptam. Köszönöm!
Kurucz Katalin
Tisztelt Nyírfa Kft! Nagyon szépen köszönöm a gyors és precíz munkájukat. A kollégák nagyon segítőkészek, szakmailag is felkészültek. A termék minősége is kifogástalan. További jó munkát és jó egészséget kívánok Önöknek!
Helembai Andrea
Nyílászárót és annak beépítését rendeltem meg. Nagyon szép munkát végeztek! Szívesen ajánlom a leendő ügyelek figyelmébe a Nyírfa Kft-t.
Pauliny Györgyné
Nagyon elégedett vagyok a kapott termékekkel és a munka kivitelezésével. Szívesen ajánlom Önöket az ismeretségi körömben!
Nau György
Ajánlás révén kértem felmérést és árajánlatot családi házunk redőnyeinek modernizálására. Korrekt ajánlatot, minőségi, jól funkcionáló termékeket kaptam. Nagyon elégedett vagyok!
Horváth Péter
Nagyon szép redőnyök és napellenzők kerültek beépítésre családi házunknál. Gondos szakértelemmel zajlott az ajánlat adás és a kivitelezés. Köszönöm türelmüket, precízségüket és munkájukat!
Végvári Ádám