Termékek

Speciális árnyékolók – Ipari redőnykapukDesign
Az általános dimenzió és az installáció feltételeinek függvényében, a garázskapu szerelhető konzolokra és dobozba. A kapu-profilok magas minőségű alumínium-lemezből készültek, ezt a lemezt kétrétegű, PUR-PA rendszerű lakkréteg borítja, melyet ledörzsölődéssel és időjárással szembeni megnövelt ellenállás jellemez. A kitöltő habnak köszönhetően a profilok hő- és hangszigetelési képessége jó. A megfelelő mennyiségű friss levegő és fény biztosítható, ventilláció alkalmazásával, illetve zománcozott elemek használatával a kapufüggönyben.


Biztonság
Az alkalmazandó szabványoknak megfelelően, a garázskapu szabványszerűen el van látva betörés elleni védelemmel (zárt állapotában). Áramszünet esetén a kapu a kézi vészműködtetővel nyitható. A garázskapu szabvány szerint szintén el van látva emelés elleni védelemmel. A kapu motorjának elektromágneses fékje és a reteszkampók hatékonyan akadályoznak meg minden, a kapu megemelésére tett kísérletet. A függöny PA 77 profilokból áll, melyek ellenállnak a mechanikus műveleteknek. A megfelelő falvastagságú, szilárd vezetősínek megóvják a függönyt a kiszakítástól.


Működtetési kényelem
Az elektromos motor lehetővé teszi távirányító használatát. A rádióhullám vezérlésű irányítóval a kapu úgy nyitható és zárható, hogy ehhez nem kell kiszállni az autóból. Ez leginkább sötétben, esőzéskor, vagy télen a leghasznosabb.


Funkcionalitás
A felgördülő (roll-up) garázskapu meglevő, valamint építés alatt álló létesítményekre egyaránt felszerelhető. Használatának egyik előnye a helytakarékosság. A függőleges síkban működő kapu jó megoldás, ha a garázsba vezető útszakasz rövid, vagy közvetlenül az utcára nyílik. Jelentősen növeli a sofőr biztonságát, mivel a kapu felemelt függönye nem korlátozz a láthatóságot.


ipari_redonykapu_2

ipari_redonykapu_3


GATES SYSTEMS KAPURENDSZEREK – FELGÖRDÜLŐ (SZEKCIONÁLT) IPARI KAPUK


ipari_redonykapu_4ipari_redonykapu_5Funkcionalitás
Az ipari kapu meglevő, valamint építés alatt álló létesítményekre egyaránt felszerelhető. A kapu az épületen belül levő kapcsolóval vezérelhető. Szükség esetén rádióhullámú távvezérlő vagy más vezérlőberendezések kombinációja használható, a működtetési kényelem fokozásaként.


Biztonság
Az alkalmazandó szabványoknak megfelelően, az ipari kapu szabványszerűen el van látva a következő védelmi berendezésekkel:
- Vészfék a kapu ön-letekeredése ellen
- Érintkező vész-szenzor a kapu legalsó sávján, a kapu általi összenyomás ellen
- Fotocella-rendszer, mely reagál a kapu környékén történő mozgásra, és megállítja a kapu mozgását, vagy megváltoztatja a kapumozgás irányát e mozgás következtében
- Kézi vészműködtetés, mely lehetővé teszi a kapu lánc vagy kurbli általi nyitását áramszünet esetén

Alkalmazás
Az ipari kapuk műhelyek, áruházak, vagy kereskedelmi, szolgáltatási épületek nyílásainak elsőrendű, illetéktelen behatolás, betörés vagy időjárás elleni védelmét képviselik. Ezek külső kapuk, melyek az épület nyílásai mögött, a létesítményen belül helyezkednek el; azonban esetlegesen belső kapuként is használhatók.

Konstrukció és műszaki paraméterek
A kapu függönye PE 100 extrudált alumínium profilból készült. A profilok alakja és falvastagsága úgy került kiválasztásra, hogy a belőlük készült függöny stabil legyen, és ellenálljon a mechanikus károsodásoknak. A profilok és vezetősínek porfestéssel vannak bevonva, a RAL színskála széles választékában. A függöny acélból készült cséverúdra tekeredik fel, mely csapágyazott konzolokra támaszkodik. Az áthidalt területre szerelt kapuknál figyelni kell arra, hogy az áthidalónak legyen legalább az a minimális magassága, amely a kapu felszereléséhez szükséges.

 

ipari_redonykapu_6

ipari_redonykapu_7

 

Nyelvek

Magyar   |   Deutsch

Fotók


Rólunk mondták

Elképzelésem szerint megvalósított, szép terméket kaptam. Elégedett vagyok a minőséggel és a kiszolgálás színvonalával.
Zikhar Mónika
Megrendelhettem volna ezen az áron máshol is a redőnyöket és a szúnyoghálókat, de sehol nem kaptam olyan készséges hozzáállást az ügyemhez, mint itt. Több alternatívát is ajánlottak, számtalan árajánlat készült több variációban, míg megszületett a végleges elhatározás. Türelmesek és kedvesek voltak velem. Minden a legnagyobb rendben zajlott. Köszönöm!
Kovács Sándor
Kitűnő szakember gárda dolgozott végig a munkálatok során, kezdve az ügyfélszolgálattól a beépítésig. Jó szívvel ajánlom a Nyírfa Kft-t.
Tóth Ferenc
Pontos és egyértelmű árajánlatot kaptam. Minden fel volt tüntetve benne. A megrendeléstől a beépítés végéig a megállapodás szerint zajlottak az események, betartva a szerződésben szerepelő terminusokat. Csak jó véleménnyel nyilatkozhatok a Nyírfa Kft-ről.
Sorbán Gyula
Kedves kiszolgálás, kiváló minőségű termékek! Röviden így tudom jellemezni a Nyírfa Kft-t.
Gyebnár József
Többször rendeltem már redőnyöket és szúnyoghálókat a Nyírfa Kft-től. Precíz, pontos és megbízható volt mind a termék, mind az ügyvitel. Elégedett vagyok!
Török István
Minden a megrendelésben rögzítettek szerint történt. Nagyon figyelmes kiszolgálás és a határidők betartása mellett kedvező áron, remek minőséget kaptam. Köszönöm!
Kurucz Katalin
Tisztelt Nyírfa Kft! Nagyon szépen köszönöm a gyors és precíz munkájukat. A kollégák nagyon segítőkészek, szakmailag is felkészültek. A termék minősége is kifogástalan. További jó munkát és jó egészséget kívánok Önöknek!
Helembai Andrea
Nyílászárót és annak beépítését rendeltem meg. Nagyon szép munkát végeztek! Szívesen ajánlom a leendő ügyelek figyelmébe a Nyírfa Kft-t.
Pauliny Györgyné
Nagyon elégedett vagyok a kapott termékekkel és a munka kivitelezésével. Szívesen ajánlom Önöket az ismeretségi körömben!
Nau György
Ajánlás révén kértem felmérést és árajánlatot családi házunk redőnyeinek modernizálására. Korrekt ajánlatot, minőségi, jól funkcionáló termékeket kaptam. Nagyon elégedett vagyok!
Horváth Péter
Nagyon szép redőnyök és napellenzők kerültek beépítésre családi házunknál. Gondos szakértelemmel zajlott az ajánlat adás és a kivitelezés. Köszönöm türelmüket, precízségüket és munkájukat!
Végvári Ádám