Termékek

Speciális árnyékolók – Biztonsági alumínium rácsGATES SYSTEMS KAPURENDSZEREK – FELGÖRDÜLŐ (SZEKCIONÁLT) RÁCSOK


Funkcionalitás
A felgördülő rács meglevő, valamint építés alatt álló létesítményekre egyaránt felszerelhető. A felgördülő rács alapvető célja a létesítmény védelme, egyúttal:
- Lehetővé tegye kirakatok bemutatását
- Megfelelő szellőzést engedjen bevásárló-árkádok és mélygarázsok esetén
- Lehetséges a rács-profil mázolása, a szél és egyéb időjárási elemek elleni védelem gyanánt

Design
Az általános dimenzió és az installáció feltételeinek függvényében, a felgördülő rács szerelhető konzolokra és dobozba. A kapu függönye PEK 80 extrudált rácsprofilból készült. A profilok és vezetősínek porfestéssel vannak bevonva, a RAL színskála széles választékában. A profilok alakja lehetővé teszi a mázolást, a szél és egyéb időjárási elemek elleni védelem gyanánt.

Működtetési kényelem
A rács vezérlése a területen belüli vagy azon kívül eső kapcsoló által történik. Szükség esetén rádióhullámú távvezérlés, vagy kulccsal működő kapcsoló is lehetséges, a rács kívülről történő működtetéséhez.

Biztonság
Az alkalmazandó szabványoknak megfelelően, a felgördülő rács jellemzően el van látva záródás (legördülés) általi összenyomódás elleni védelemmel. Áramszünet esetén a rács kézi vészműködtetővel mozgatható; a rács szabvány szerint emelés elleni védelemmel is el van látva; a rács motorjának elektromágneses fékje és a reteszkampók hatékonyan akadályoznak meg minden, a rács megemelésére tett kísérletet.

 

biztonsagi_alu_racs

Nyelvek

Magyar   |   Deutsch

Fotók


Rólunk mondták

Elképzelésem szerint megvalósított, szép terméket kaptam. Elégedett vagyok a minőséggel és a kiszolgálás színvonalával.
Zikhar Mónika
Megrendelhettem volna ezen az áron máshol is a redőnyöket és a szúnyoghálókat, de sehol nem kaptam olyan készséges hozzáállást az ügyemhez, mint itt. Több alternatívát is ajánlottak, számtalan árajánlat készült több variációban, míg megszületett a végleges elhatározás. Türelmesek és kedvesek voltak velem. Minden a legnagyobb rendben zajlott. Köszönöm!
Kovács Sándor
Kitűnő szakember gárda dolgozott végig a munkálatok során, kezdve az ügyfélszolgálattól a beépítésig. Jó szívvel ajánlom a Nyírfa Kft-t.
Tóth Ferenc
Pontos és egyértelmű árajánlatot kaptam. Minden fel volt tüntetve benne. A megrendeléstől a beépítés végéig a megállapodás szerint zajlottak az események, betartva a szerződésben szerepelő terminusokat. Csak jó véleménnyel nyilatkozhatok a Nyírfa Kft-ről.
Sorbán Gyula
Kedves kiszolgálás, kiváló minőségű termékek! Röviden így tudom jellemezni a Nyírfa Kft-t.
Gyebnár József
Többször rendeltem már redőnyöket és szúnyoghálókat a Nyírfa Kft-től. Precíz, pontos és megbízható volt mind a termék, mind az ügyvitel. Elégedett vagyok!
Török István
Minden a megrendelésben rögzítettek szerint történt. Nagyon figyelmes kiszolgálás és a határidők betartása mellett kedvező áron, remek minőséget kaptam. Köszönöm!
Kurucz Katalin
Tisztelt Nyírfa Kft! Nagyon szépen köszönöm a gyors és precíz munkájukat. A kollégák nagyon segítőkészek, szakmailag is felkészültek. A termék minősége is kifogástalan. További jó munkát és jó egészséget kívánok Önöknek!
Helembai Andrea
Nyílászárót és annak beépítését rendeltem meg. Nagyon szép munkát végeztek! Szívesen ajánlom a leendő ügyelek figyelmébe a Nyírfa Kft-t.
Pauliny Györgyné
Nagyon elégedett vagyok a kapott termékekkel és a munka kivitelezésével. Szívesen ajánlom Önöket az ismeretségi körömben!
Nau György
Ajánlás révén kértem felmérést és árajánlatot családi házunk redőnyeinek modernizálására. Korrekt ajánlatot, minőségi, jól funkcionáló termékeket kaptam. Nagyon elégedett vagyok!
Horváth Péter
Nagyon szép redőnyök és napellenzők kerültek beépítésre családi házunknál. Gondos szakértelemmel zajlott az ajánlat adás és a kivitelezés. Köszönöm türelmüket, precízségüket és munkájukat!
Végvári Ádám