Rovarhálók

Tolókeretes rovarhálók – TermékismertetőMűszaki tartalom
Tolókeretes rovarháló keretprofilja 22 x 32 mm-es rovarháló lefutósínek, melyeket lábfixek rögzítenek. Tolókeretes szárny keretprofilja 10 x 25 mm-es, a szárny osztóprofil 7 x 25 mm-es.
A szárny(ak) tolóajtógörgők segítségével a felső keretprofiljában (rovarháló lefutó 22 x 32) mozognak. A szárnyak mozgatásában segítséget nyújt a belső oldalon S. V kilincs, külső oldalon a Z kilincs. A szerkezet alap színe fehér, szürke üvegszálas hálóval.
Duplaszárnyak esetén a két szárny közötti hézagot takaróprofil fedi le.

Főbb alkatrészek:
1. 20 x 32 mm-es keretprofil, kefés (rovarháló lefutó)
2. szürke üvegszálas rovarháló
3. 10 x 25 mm-es szárny keretprofil (1 függőleges szárnyban kefe található a nyílászáróhoz való zárás miatt)
4. 7 x 25 mm-es szárny osztóprofil
5. Z kilincs és S. V kilincs
6. lábfix
7. szögletes dugó

A szárnyak egymáshoz viszonyítva gyártható szimmetrikus, és aszimmetrikus kialakításban is. Aszimmetrikus szárnyak esetén a szárny nyitott állapotban benyúlhat a nyílásba.
A tolókeretes rovarháló szárny részébe az osztást ajánlott középen elhelyezni a szerkezet merevségének növelése érdekében.


Új Tolókeretes rovarháló

Műszaki tartalom
Keret A 44 F keretprofil, melyet rejtett belső sarokelemek tartanak össze. A szárny A 42F profilból áll össze, melyet az M 51 rejtett belső sarok fog össze. Az osztóprofil A 43 F profil. A szárny(ak) a szárny alsó vízszintes profiljában található görgőkön mozognak.
A szárnyak mozgatását a külső oldalon egymás felett elhelyezkedő íves kilincsek (TOL-FOG) segítik, belső oldalon pedig S.V kilincs

A szerkezet alap színe fehér, szürke üvegszálas hálóval.

Az új tolókeretes rovarhálót duplaszárnyas kivitelben ajánljuk, mivel a szárnyakon külön kefe nem található, ezért egy szárny esetén a tökéletes zárás nem valósulhat meg.

A szerkezet alapkivitelben alkalmas a duplaszárnyas gyártásra. Ez nyújt nagy előnyt a hagyományos tolókereteshez képest. A szárnyak egy mozdulattal kiszedhetők, míg ez a hagyományos tolókeretes esetén csak a keret megbontásával volt lehetséges.

A kép a két szárny egymás mögötti elhelyezkedését mutatja közelről. A tolókeretes rovarháló szárny részébe az osztást ajánlott középen elhelyezni a szerkezet merevségének növelése érdekében.

 

Nyelvek

Magyar   |   Deutsch

Fotók


Rólunk mondták

Elképzelésem szerint megvalósított, szép terméket kaptam. Elégedett vagyok a minőséggel és a kiszolgálás színvonalával.
Zikhar Mónika
Megrendelhettem volna ezen az áron máshol is a redőnyöket és a szúnyoghálókat, de sehol nem kaptam olyan készséges hozzáállást az ügyemhez, mint itt. Több alternatívát is ajánlottak, számtalan árajánlat készült több variációban, míg megszületett a végleges elhatározás. Türelmesek és kedvesek voltak velem. Minden a legnagyobb rendben zajlott. Köszönöm!
Kovács Sándor
Kitűnő szakember gárda dolgozott végig a munkálatok során, kezdve az ügyfélszolgálattól a beépítésig. Jó szívvel ajánlom a Nyírfa Kft-t.
Tóth Ferenc
Pontos és egyértelmű árajánlatot kaptam. Minden fel volt tüntetve benne. A megrendeléstől a beépítés végéig a megállapodás szerint zajlottak az események, betartva a szerződésben szerepelő terminusokat. Csak jó véleménnyel nyilatkozhatok a Nyírfa Kft-ről.
Sorbán Gyula
Kedves kiszolgálás, kiváló minőségű termékek! Röviden így tudom jellemezni a Nyírfa Kft-t.
Gyebnár József
Többször rendeltem már redőnyöket és szúnyoghálókat a Nyírfa Kft-től. Precíz, pontos és megbízható volt mind a termék, mind az ügyvitel. Elégedett vagyok!
Török István
Minden a megrendelésben rögzítettek szerint történt. Nagyon figyelmes kiszolgálás és a határidők betartása mellett kedvező áron, remek minőséget kaptam. Köszönöm!
Kurucz Katalin
Tisztelt Nyírfa Kft! Nagyon szépen köszönöm a gyors és precíz munkájukat. A kollégák nagyon segítőkészek, szakmailag is felkészültek. A termék minősége is kifogástalan. További jó munkát és jó egészséget kívánok Önöknek!
Helembai Andrea
Nyílászárót és annak beépítését rendeltem meg. Nagyon szép munkát végeztek! Szívesen ajánlom a leendő ügyelek figyelmébe a Nyírfa Kft-t.
Pauliny Györgyné
Nagyon elégedett vagyok a kapott termékekkel és a munka kivitelezésével. Szívesen ajánlom Önöket az ismeretségi körömben!
Nau György
Ajánlás révén kértem felmérést és árajánlatot családi házunk redőnyeinek modernizálására. Korrekt ajánlatot, minőségi, jól funkcionáló termékeket kaptam. Nagyon elégedett vagyok!
Horváth Péter
Nagyon szép redőnyök és napellenzők kerültek beépítésre családi házunknál. Gondos szakértelemmel zajlott az ajánlat adás és a kivitelezés. Köszönöm türelmüket, precízségüket és munkájukat!
Végvári Ádám