Rollladen

Varinova RolllädenNeotherm und Varinova Oberkasten-Rollladen


Die Produkte vom Oberkasten-Rollladenangebot der Firma Nyírfa Árnyékolástechnika Kft. (Schattentechnik GmbH) können sowohl mit Alu- als auch mit PVC-Lamellen montiert werden. Die Oberbau-Rollladen vom hervorragenden Qualität werden aus ausgezeichneten PVC-Profile hergestellt, sind UV- und Wetterfest. Rollladenkasten aus verschiedenen Profilsysteme (Gealan - Neotherm, Kömmerling - Rolaplus Varinova Grundstoffe) können durch Adapterprofile leicht und ohne Wärmebrücke zu Plastik-, Holz- und Alutüren angeschlossen werden. Unsere Rollladen verfügen über CE-Zertifikation.

Unsere Oberkasten-Rollladen, die sowohl für Neubau-, als auch für erneuerte Gebäuden verwendet werden können, verfügen über Polyuretan-Isolierung (k=1,39W/m2k), und können beim Einbau mit verschiedenen bewegbaren, Feder- (integrierte) oder Fix-Insektennetze (mit Alu- oder Plastikrahmen) verbunden werden. 

Um Ihren Komfort und Ihre Sicherheit zu erhöhen, unsere Produkte können mit Motorbetreibung und Fernsteuerung, bzw. in Sicherheitsausführung, mit Aufschubschutz-Riegelung und Stahlversteifung bestellt werden. In die Schattentechnik-Produkte von NYÍRFA GmbH werden Funktion und Ästhetik miteinander verbunden, die eine Harmonie von betriebssicheren Konstruktion und Komfort sichern. Die breite Auswahl macht möglich, dass die Rollladen sowohl in ihren Stil, als auch in ihren Material und Steuerung zu den Fenstern, Türen, Fassaden, und individuellen Vorstellungen angepasst werden können.

> Varinova Rollläden
> Varinova Mosquito Rollläden
> Varinova Plus Rollläden
> Varinova Plus Mosquito Rollläden
 

Nyelvek

Magyar   |   Deutsch

Fotók


Rólunk mondták

Elképzelésem szerint megvalósított, szép terméket kaptam. Elégedett vagyok a minőséggel és a kiszolgálás színvonalával.
Zikhar Mónika
Megrendelhettem volna ezen az áron máshol is a redőnyöket és a szúnyoghálókat, de sehol nem kaptam olyan készséges hozzáállást az ügyemhez, mint itt. Több alternatívát is ajánlottak, számtalan árajánlat készült több variációban, míg megszületett a végleges elhatározás. Türelmesek és kedvesek voltak velem. Minden a legnagyobb rendben zajlott. Köszönöm!
Kovács Sándor
Kitűnő szakember gárda dolgozott végig a munkálatok során, kezdve az ügyfélszolgálattól a beépítésig. Jó szívvel ajánlom a Nyírfa Kft-t.
Tóth Ferenc
Pontos és egyértelmű árajánlatot kaptam. Minden fel volt tüntetve benne. A megrendeléstől a beépítés végéig a megállapodás szerint zajlottak az események, betartva a szerződésben szerepelő terminusokat. Csak jó véleménnyel nyilatkozhatok a Nyírfa Kft-ről.
Sorbán Gyula
Kedves kiszolgálás, kiváló minőségű termékek! Röviden így tudom jellemezni a Nyírfa Kft-t.
Gyebnár József
Többször rendeltem már redőnyöket és szúnyoghálókat a Nyírfa Kft-től. Precíz, pontos és megbízható volt mind a termék, mind az ügyvitel. Elégedett vagyok!
Török István
Minden a megrendelésben rögzítettek szerint történt. Nagyon figyelmes kiszolgálás és a határidők betartása mellett kedvező áron, remek minőséget kaptam. Köszönöm!
Kurucz Katalin
Tisztelt Nyírfa Kft! Nagyon szépen köszönöm a gyors és precíz munkájukat. A kollégák nagyon segítőkészek, szakmailag is felkészültek. A termék minősége is kifogástalan. További jó munkát és jó egészséget kívánok Önöknek!
Helembai Andrea
Nyílászárót és annak beépítését rendeltem meg. Nagyon szép munkát végeztek! Szívesen ajánlom a leendő ügyelek figyelmébe a Nyírfa Kft-t.
Pauliny Györgyné
Nagyon elégedett vagyok a kapott termékekkel és a munka kivitelezésével. Szívesen ajánlom Önöket az ismeretségi körömben!
Nau György
Ajánlás révén kértem felmérést és árajánlatot családi házunk redőnyeinek modernizálására. Korrekt ajánlatot, minőségi, jól funkcionáló termékeket kaptam. Nagyon elégedett vagyok!
Horváth Péter
Nagyon szép redőnyök és napellenzők kerültek beépítésre családi házunknál. Gondos szakértelemmel zajlott az ajánlat adás és a kivitelezés. Köszönöm türelmüket, precízségüket és munkájukat!
Végvári Ádám