Rollladen

Comfort Erputzbare KastenrollladenCOMFORT ERPUTZBARE KASTENROLLLADEN

Überlegen Sie sich die Platzierung des Rollladenkastens schon während der Planung; wir bieten Ihnen gerne detaillierte Infos an! 

COMFORT verputzbare Rollladenkasten sind geeignete Lösungen bei der Planung, bzw. Bau eines neuen Gebäude, um die Aussenkasten-Lösung veim späteren Einbau zu vermeiden.

Der Unterschied zwischen Rollladen mit verputzbaren Kasten und traditionellen, bekannten Aussenkasten-Rolladen liegt darin, dass der Vorderplatte des Kastens, der die vollständige Einfügung hilft, mit einer extrudierten Platte zusammengebaut wird, die mit den darunter stehenden Mörtelschiene die leichte Verputzbarkeit vorhilft.  In der Anfangsphase der Bauarbeiten - laut Abklärung mit den Architekten und Ausführer - muß ein, dem Rollladenkasten entsprechend geformter Platz in die Überbrückungselemente über den Fenster / Türen gesichert werden. Die ganze Typenauswahl der COMFORT Rollladen verfügt über CE Zertifikation, und die Rollladen können sogar mit Handgurt-, Schnur-, oder Motorantrieb, eventuell mit ingeriertem Rollo-Insektenschutz bestellt werden.  

Im Vergleich mit den traditionellen Aussenkasten-Versionen, die verputzbare Vorderkasten-Rolladen verfügen über die folgenden Vorteile:  

  • Erhöhte Wärme- und Schalldämmung
  • Staubfreier Schluss
  • Ganz still während betätigung
  • Der in den Wand gesunkene Rollladenkasten sichert der einheitliche Erscheinung der Fassade der neuen Gebäuden, ohne die Reduzierung der lichtdurchlässigen Flächen.


> Comfort Rollläden
> Comfort Mosquito Rollläden
> Comfort Plus Rollläden
> Comfort Plus Mosquito Rollläden
> Comfort Extra Rollläden

Nyelvek

Magyar   |   Deutsch

Fotók


Rólunk mondták

Elképzelésem szerint megvalósított, szép terméket kaptam. Elégedett vagyok a minőséggel és a kiszolgálás színvonalával.
Zikhar Mónika
Megrendelhettem volna ezen az áron máshol is a redőnyöket és a szúnyoghálókat, de sehol nem kaptam olyan készséges hozzáállást az ügyemhez, mint itt. Több alternatívát is ajánlottak, számtalan árajánlat készült több variációban, míg megszületett a végleges elhatározás. Türelmesek és kedvesek voltak velem. Minden a legnagyobb rendben zajlott. Köszönöm!
Kovács Sándor
Kitűnő szakember gárda dolgozott végig a munkálatok során, kezdve az ügyfélszolgálattól a beépítésig. Jó szívvel ajánlom a Nyírfa Kft-t.
Tóth Ferenc
Pontos és egyértelmű árajánlatot kaptam. Minden fel volt tüntetve benne. A megrendeléstől a beépítés végéig a megállapodás szerint zajlottak az események, betartva a szerződésben szerepelő terminusokat. Csak jó véleménnyel nyilatkozhatok a Nyírfa Kft-ről.
Sorbán Gyula
Kedves kiszolgálás, kiváló minőségű termékek! Röviden így tudom jellemezni a Nyírfa Kft-t.
Gyebnár József
Többször rendeltem már redőnyöket és szúnyoghálókat a Nyírfa Kft-től. Precíz, pontos és megbízható volt mind a termék, mind az ügyvitel. Elégedett vagyok!
Török István
Minden a megrendelésben rögzítettek szerint történt. Nagyon figyelmes kiszolgálás és a határidők betartása mellett kedvező áron, remek minőséget kaptam. Köszönöm!
Kurucz Katalin
Tisztelt Nyírfa Kft! Nagyon szépen köszönöm a gyors és precíz munkájukat. A kollégák nagyon segítőkészek, szakmailag is felkészültek. A termék minősége is kifogástalan. További jó munkát és jó egészséget kívánok Önöknek!
Helembai Andrea
Nyílászárót és annak beépítését rendeltem meg. Nagyon szép munkát végeztek! Szívesen ajánlom a leendő ügyelek figyelmébe a Nyírfa Kft-t.
Pauliny Györgyné
Nagyon elégedett vagyok a kapott termékekkel és a munka kivitelezésével. Szívesen ajánlom Önöket az ismeretségi körömben!
Nau György
Ajánlás révén kértem felmérést és árajánlatot családi házunk redőnyeinek modernizálására. Korrekt ajánlatot, minőségi, jól funkcionáló termékeket kaptam. Nagyon elégedett vagyok!
Horváth Péter
Nagyon szép redőnyök és napellenzők kerültek beépítésre családi házunknál. Gondos szakértelemmel zajlott az ajánlat adás és a kivitelezés. Köszönöm türelmüket, precízségüket és munkájukat!
Végvári Ádám