Termékek

Redőnymotorok, vezérlésekRedőnymotorok, vezérlések - IO rendszer

io_banner

io-homecontrol® - Intelligens otthon


 
A jövő technológiája az Ön otthonába 
 
A Somfy által kínált io-homecontrol®megoldások illeszkednek otthona berendezéseihez, legyen szó redőnyről, napellenzőről, belső árnyékolókról, garázs- és kertkapukról, vagy akár világításról. Ezek a termékek kommunikálnak egymás között, összeköttetésben vannnak egymással, és akár más gyártók termékeivel is együttműködnek.
 
io-homecontrol® technológiáról röviden:
 
Vezeték nélküli
Az io-homecontrol® rádiós technológia rugalmas és segít elkerülni a nagy telepítési költségeket. Nincs szükség különleges infrastruktúrára: nincs bonyolult hálózat, nincs vezérlőkábel.
 
Megbízható átvitel
A rendszer három frekvenciát használ az átvitelre, amelyek közül automatikusan kiválasztja a legjobbat. Zavar esetén az intelligens otthon frekvenciát vált és a másodperc töredékén belül azonnal újra elküldi a parancsot.
 
Titkosított párbeszéd, 100%-ig biztos
A 128 bites titkosítás egyértelműen meghiúsít minden kódtörési kísérletet. Ezen a kódoláson kívül telepítésenként kiadnak egy egyéni kulcsot is.
  
Jó közérzet
Az intelligens otthon technológia vezeték nélküli rádiós kapcsolaton át vezérli a ház szinte minden területét. Legyen szó világításról, szellőzésről vagy nyílászáró-reteszelésről, az io-homecontrol® leveszi az utálatos rutinfeladatokat az Ön válláról és minden nap kényelmet visz otthonába.

 

 

Milyen előnyeim származnak az automatizálásból? 
A Somfy Home Motion által otthona biztonságosabb lesz. Még több kihasználható lakóterülettel rendelkezhet, ugyanakkor csökken az energiafogyasztása.

Hogyan csökkenthetem az energiaköltségeket?  
Nyáron, illetve napos időszakban a fényérzékelő leengedi a motoros redőnyt, így a lakás belső hőmérséklete nem indokolja a légkondícionáló bekapcsolását.
Télen a programóra használatával a redőnyök meghatározott időpontban zárnak le, így folyamatosan és biztosan melegen tartják a szobát.
Miért jó, ha az árnyékolókat és berendezéseket automatizálom otthonomban?  
A távirányító egyetlen gombjának megnyomásával lezárhatja otthona árnyékolóit, ha elmegy vásárolni. 
Nyaralás idején előre programozhatja az árnyékolók működését, így úgy tűnhet, valaki mindig otthon tartózkodik. 
Zárja le a garázsajtót az autóból, működtesse a reluxákat kényelmesen a fotelből, vagy használja ki a beáramló napfényt, úgy, hogy közben nem hagyja el a karosszékét.
A Somfy megoldások alkalmazásával élete igazán egyszerű lesz!Intelligens haz_SOMFY

   

 

Nyelvek

Magyar   |   Deutsch

Fotók


Rólunk mondták

Elképzelésem szerint megvalósított, szép terméket kaptam. Elégedett vagyok a minőséggel és a kiszolgálás színvonalával.
Zikhar Mónika
Megrendelhettem volna ezen az áron máshol is a redőnyöket és a szúnyoghálókat, de sehol nem kaptam olyan készséges hozzáállást az ügyemhez, mint itt. Több alternatívát is ajánlottak, számtalan árajánlat készült több variációban, míg megszületett a végleges elhatározás. Türelmesek és kedvesek voltak velem. Minden a legnagyobb rendben zajlott. Köszönöm!
Kovács Sándor
Kitűnő szakember gárda dolgozott végig a munkálatok során, kezdve az ügyfélszolgálattól a beépítésig. Jó szívvel ajánlom a Nyírfa Kft-t.
Tóth Ferenc
Pontos és egyértelmű árajánlatot kaptam. Minden fel volt tüntetve benne. A megrendeléstől a beépítés végéig a megállapodás szerint zajlottak az események, betartva a szerződésben szerepelő terminusokat. Csak jó véleménnyel nyilatkozhatok a Nyírfa Kft-ről.
Sorbán Gyula
Kedves kiszolgálás, kiváló minőségű termékek! Röviden így tudom jellemezni a Nyírfa Kft-t.
Gyebnár József
Többször rendeltem már redőnyöket és szúnyoghálókat a Nyírfa Kft-től. Precíz, pontos és megbízható volt mind a termék, mind az ügyvitel. Elégedett vagyok!
Török István
Minden a megrendelésben rögzítettek szerint történt. Nagyon figyelmes kiszolgálás és a határidők betartása mellett kedvező áron, remek minőséget kaptam. Köszönöm!
Kurucz Katalin
Tisztelt Nyírfa Kft! Nagyon szépen köszönöm a gyors és precíz munkájukat. A kollégák nagyon segítőkészek, szakmailag is felkészültek. A termék minősége is kifogástalan. További jó munkát és jó egészséget kívánok Önöknek!
Helembai Andrea
Nyílászárót és annak beépítését rendeltem meg. Nagyon szép munkát végeztek! Szívesen ajánlom a leendő ügyelek figyelmébe a Nyírfa Kft-t.
Pauliny Györgyné
Nagyon elégedett vagyok a kapott termékekkel és a munka kivitelezésével. Szívesen ajánlom Önöket az ismeretségi körömben!
Nau György
Ajánlás révén kértem felmérést és árajánlatot családi házunk redőnyeinek modernizálására. Korrekt ajánlatot, minőségi, jól funkcionáló termékeket kaptam. Nagyon elégedett vagyok!
Horváth Péter
Nagyon szép redőnyök és napellenzők kerültek beépítésre családi házunknál. Gondos szakértelemmel zajlott az ajánlat adás és a kivitelezés. Köszönöm türelmüket, precízségüket és munkájukat!
Végvári Ádám