Nyílászárók

Műanyag nyílászárók – VEKA profilrendszerA rendszer profilgyártója a német Veka AG., amely termékeit kizárólag a legmagasabb besorolással ellátott RAL-A osztályban extrudálja. Ennek az osztálynak a legfőbb sajátossága az átlagon felüli profil-falvastagság, amely a belőle gyártott ablakoknak extrém erős statikai tulajdonságokat és lényegesen jobb sarokszilárdságot biztosít használatuk teljes időtartamára.  

A nyílászárók alaktartásáról minden esetben erős acélidomok gondoskodnak, amelyek a kész termékek teljes élettartama alatt garantálják azok deformáció-mentességét.

A termékpaletta valamennyi ablakrendszere EPDM  gumitömítéssel készül, amelynek legfőbb sajátossága a rendkívül jó lég-és vízzárás minden időjárási viszony között. Az EPDM gumitömítések ellenállnak az időjárás extrém hatásainak is, eredeti alakjukat -40 és + 130 C fok között deformáció-mentesen visszanyerik, és ezáltal átlagon felüli víz-és légzárást, zaj-és pormentességet  biztosítanak ablakainak, s azok ennek köszönhetően 20 év múlva is ugyanolyan jól szigetelnek majd, mint a vásárlás napján.       

A VEKA nyílászárók igény szerint emelt szintű biztonsági fokozattal készülnek, amely nem csupán egyetlen ponton biztosított a nyílászárók erőszakos kiemelése ellen. Az intelligens zárófejek, az acél biztonsági zárfogadók és a biztonsági ablakkilincs mellett számos kényelmi elem gondoskodik az ablakok tökéletes és könnyű működtetéséről, amelyek minimális karbantartással a hosszú távú funkcionalitást és átlagon felüli védelmet szavatolnak.

Végül, de nem utolsó sorban egyre inkább fontos szerepet játszik termékválasztásainkban a környezetvédelem. A VEKA profilok 100%-ban újrahasznosíthatók, időjárás-állóságukat egy gondosan összeállított ólommentes receptúra biztosítja, így egészségkárosító hatásuk nincs.

 

Energia- és költségmegtakarítás
A VEKA több kamrás profilokból és kifogástalan minőségű tömítéssel és hőszigetelt üvegezéssel gyártott nyílászáróink biztosítják, hogy a hőveszteség minimális legyen. 
Így csökkenthető az energiafogyasztás, ami a fűtési költségek tartósan alacsony szinten tartását garantálja.
 

Kellemes, kiegyensúlyozott atmoszféra

A VEKA profilokból készült nyílászáró kiváló szigetelő tulajdonságai
minimalizálják a hőmérséklet-különbséget a lakótér különböző pontjain, így
maximális kényelmet biztosít otthonában. A rendkívül megbízható
tömítések rendkívül rugalmasak, és szélsőségek hőmérsékleti viszonyok között is maradéktalanul tartják, illetve visszanyerik eredeti formájukat.

 

Fokozott biztonság
Élethelyzetünktől, a nyílászárók elhelyezkedésétől, személyes igényeinktől függően ablakainknak számos biztonsági követelménynek kell megfelelniük. Az eltérő biztonsági fokozatoknak megfelelő kiegészítőkkel – egyedi üvegezés, vasalatkiegészítők, biztonsági kilincsek - a nyílászárók még biztonságosabbá tehetik mindennapjait.

 

A hangszigetelés
Korunk zajterhelése nem csupán bosszúságot okozhat, ha zavarja pihenésünket, mindennapos tevékenységünket, de egészségkárosító hatásai is lehetnek.
Az alapkivitelben készült nyílászáróink jelentősen csökkenti a külső zajokat, és további kiegészítőkkel bővíthetők, hogy elérjék a magasabb hanggátlású osztály szerint meghatározott értékeket.

 

Szín kavalkád

A színek sajátos stílusunkat tükrözik. A tok- és szárnykeretek terén ezért több mint 30 különböző színben kínálunk egyedi megoldásokat a fehértől a fa utánzatú profilokig, igyekezve minden ízlést és építészeti stílust kiszolgálni.

 

Megtérülő befektetés
Az új nyílászáró nem csupán rövidtávon biztosít jelentős költségcsökkenést – fűtés, hűtés -, de tartósan növeli az ingatlanunk értékét. A jó minőségű VEKA profilok vonzóak maradnak sok éven át, amelyeket soha nem kell újra festeni, és könnyen tisztíthatók.

 

A fent leírt tulajdonságok és tartalmi elemek egyaránt valamennyi VEKA PVC ablakrendszer ismérvei, amelyek együttesen garantálják, hogy bármely kategória mellett is dönt, egy cseppet sem kell aggódnia, csupán a jó, a még jobb, s a legjobb között választhat.     


IFT Systempass

Prüfezeugnis

Effectline termékcsalád

Softline termékcsalád

Nyelvek

Magyar   |   Deutsch

Fotók


Rólunk mondták

Elképzelésem szerint megvalósított, szép terméket kaptam. Elégedett vagyok a minőséggel és a kiszolgálás színvonalával.
Zikhar Mónika
Megrendelhettem volna ezen az áron máshol is a redőnyöket és a szúnyoghálókat, de sehol nem kaptam olyan készséges hozzáállást az ügyemhez, mint itt. Több alternatívát is ajánlottak, számtalan árajánlat készült több variációban, míg megszületett a végleges elhatározás. Türelmesek és kedvesek voltak velem. Minden a legnagyobb rendben zajlott. Köszönöm!
Kovács Sándor
Kitűnő szakember gárda dolgozott végig a munkálatok során, kezdve az ügyfélszolgálattól a beépítésig. Jó szívvel ajánlom a Nyírfa Kft-t.
Tóth Ferenc
Pontos és egyértelmű árajánlatot kaptam. Minden fel volt tüntetve benne. A megrendeléstől a beépítés végéig a megállapodás szerint zajlottak az események, betartva a szerződésben szerepelő terminusokat. Csak jó véleménnyel nyilatkozhatok a Nyírfa Kft-ről.
Sorbán Gyula
Kedves kiszolgálás, kiváló minőségű termékek! Röviden így tudom jellemezni a Nyírfa Kft-t.
Gyebnár József
Többször rendeltem már redőnyöket és szúnyoghálókat a Nyírfa Kft-től. Precíz, pontos és megbízható volt mind a termék, mind az ügyvitel. Elégedett vagyok!
Török István
Minden a megrendelésben rögzítettek szerint történt. Nagyon figyelmes kiszolgálás és a határidők betartása mellett kedvező áron, remek minőséget kaptam. Köszönöm!
Kurucz Katalin
Tisztelt Nyírfa Kft! Nagyon szépen köszönöm a gyors és precíz munkájukat. A kollégák nagyon segítőkészek, szakmailag is felkészültek. A termék minősége is kifogástalan. További jó munkát és jó egészséget kívánok Önöknek!
Helembai Andrea
Nyílászárót és annak beépítését rendeltem meg. Nagyon szép munkát végeztek! Szívesen ajánlom a leendő ügyelek figyelmébe a Nyírfa Kft-t.
Pauliny Györgyné
Nagyon elégedett vagyok a kapott termékekkel és a munka kivitelezésével. Szívesen ajánlom Önöket az ismeretségi körömben!
Nau György
Ajánlás révén kértem felmérést és árajánlatot családi házunk redőnyeinek modernizálására. Korrekt ajánlatot, minőségi, jól funkcionáló termékeket kaptam. Nagyon elégedett vagyok!
Horváth Péter
Nagyon szép redőnyök és napellenzők kerültek beépítésre családi házunknál. Gondos szakértelemmel zajlott az ajánlat adás és a kivitelezés. Köszönöm türelmüket, precízségüket és munkájukat!
Végvári Ádám