Nyílászárók

Műanyag nyílászárók – SCHÜCO profilrendszerA német SCHÜCO INTERNATIONAL nemcsak Európa, hanem az egész világ egyik meghatározó alumínium- és műanyag nyílászáró-rendszereket fejlesztő, gyártó és forgalmazó vállalata. A SCHÜCO név a hozzátartozó koronával világszerte a kiváló minőség jelképévé vált.

 

A SCHÜCO rendszer műanyag nyílászárói a hazai piacon is egyre nagyobb teret és elismerést nyernek, hiszen előnyös tulajdonságaikkal, gazdag profil- és vasalatválasztékukkal, nagyszerű technikai megoldásaikkal, valamint esztétikus megjelenésükkel méltán vívták ki kiemelt helyüket a minőségi nyílászárók kategóriájában. A választás lehetőségét tovább gazdagítja a nyílászárók széles színválasztéka, amelyet jelenleg a profilok több faerezetű és további számos, színes, UV-álló fóliázása biztosít.

 

A SCHÜCO cég nagysikerű fejlesztése a SCHÜCO CORONA CT 70. Ez a profilrendszer öt légkamrás kialakítású tok-, illetve szárnyprofiljaival a fokozott hő- és hangszigetelés kielégítése érdekében került kialakításra. A természet lekerekített formái ösztönözték a tervezőket, amikor az optikailag szép és elegáns formákat az ideális műszaki megoldásokkal ötvözték. A CT 70-es rendszerben egy új ablakszárnytípus, a konkáv forma is megjelenik. Ennél a típusnál a profilokat modern szürke színű gumitömítéssel tervezték.

A közelmúlt fejlesztései közé tartozik a nagysikerű SCHÜCO CORONA SI 82 és SI 82+ hat és hét légkamrás nyílászáró rendszer, amely nemrégiben CONSTRUMA Nagydíj elismerésben részesült, és a Magyar Termék Nagydíj Pályázatát is elnyerte.

A csúcsmodell SI 82 és 82+ rendszert tok-, illetve szárnyprofiljaival a fokozott hő- és hangszigetelés kielégítése érdekében alakították ki. A CORONA SI 82+ rendszernél a tervezők szakítottak az eddig ismert acélmerevítéses megoldással, és egy forradalmian új, a profilokba extrudáláskor bekerülő alumíniummerevítéses rendszert dolgoztak ki. Ezzel a megoldással nemcsak az ablakgyártás folyamatát egyszerűsítették, hanem a profilok hőszigetelő képességét is jelentősen javították. Ebben a profilcsaládban a tökéletes légzárást a háromszorosan körbefutó, modern szürke színű tömítés biztosítja. A CORONA SI 82+ rendszer háromrétegű hőszigetelő üvegek fogadására is alkalmas, így a belőlük készült ablakok 0,75 W/m2K összértékű hőátbocsátási tényezőjükkel akár ún. passzívházak építésére is alkalmasak.


Classic CT70

Classic+ CT70 íves szárnyprofil

Thermo Design SI 82

Thermo Passive SI 82+

Bejárati ajtó rendszerek

Nyelvek

Magyar   |   Deutsch

Fotók


Rólunk mondták

Elképzelésem szerint megvalósított, szép terméket kaptam. Elégedett vagyok a minőséggel és a kiszolgálás színvonalával.
Zikhar Mónika
Megrendelhettem volna ezen az áron máshol is a redőnyöket és a szúnyoghálókat, de sehol nem kaptam olyan készséges hozzáállást az ügyemhez, mint itt. Több alternatívát is ajánlottak, számtalan árajánlat készült több variációban, míg megszületett a végleges elhatározás. Türelmesek és kedvesek voltak velem. Minden a legnagyobb rendben zajlott. Köszönöm!
Kovács Sándor
Kitűnő szakember gárda dolgozott végig a munkálatok során, kezdve az ügyfélszolgálattól a beépítésig. Jó szívvel ajánlom a Nyírfa Kft-t.
Tóth Ferenc
Pontos és egyértelmű árajánlatot kaptam. Minden fel volt tüntetve benne. A megrendeléstől a beépítés végéig a megállapodás szerint zajlottak az események, betartva a szerződésben szerepelő terminusokat. Csak jó véleménnyel nyilatkozhatok a Nyírfa Kft-ről.
Sorbán Gyula
Kedves kiszolgálás, kiváló minőségű termékek! Röviden így tudom jellemezni a Nyírfa Kft-t.
Gyebnár József
Többször rendeltem már redőnyöket és szúnyoghálókat a Nyírfa Kft-től. Precíz, pontos és megbízható volt mind a termék, mind az ügyvitel. Elégedett vagyok!
Török István
Minden a megrendelésben rögzítettek szerint történt. Nagyon figyelmes kiszolgálás és a határidők betartása mellett kedvező áron, remek minőséget kaptam. Köszönöm!
Kurucz Katalin
Tisztelt Nyírfa Kft! Nagyon szépen köszönöm a gyors és precíz munkájukat. A kollégák nagyon segítőkészek, szakmailag is felkészültek. A termék minősége is kifogástalan. További jó munkát és jó egészséget kívánok Önöknek!
Helembai Andrea
Nyílászárót és annak beépítését rendeltem meg. Nagyon szép munkát végeztek! Szívesen ajánlom a leendő ügyelek figyelmébe a Nyírfa Kft-t.
Pauliny Györgyné
Nagyon elégedett vagyok a kapott termékekkel és a munka kivitelezésével. Szívesen ajánlom Önöket az ismeretségi körömben!
Nau György
Ajánlás révén kértem felmérést és árajánlatot családi házunk redőnyeinek modernizálására. Korrekt ajánlatot, minőségi, jól funkcionáló termékeket kaptam. Nagyon elégedett vagyok!
Horváth Péter
Nagyon szép redőnyök és napellenzők kerültek beépítésre családi házunknál. Gondos szakértelemmel zajlott az ajánlat adás és a kivitelezés. Köszönöm türelmüket, precízségüket és munkájukat!
Végvári Ádám