Nyílászárók

Műanyag nyílászárók – Bejárati ajtó panelekRURIK bejárati ajtóbetétek és kiegészítők

Változatos betéteink az Ön ajtaját lakása impozáns díszévé teszik. Könnyed eleganciájuk igen hosszú élettartammal, stabilitással, színtartósággal, és kitűnő biztonsági tulajdonságokkal társul.

Az angol GBW gyár termékeiben szerencsésen ötvöződik a szépség, a megbízhatóság és a versenyképes ár. Betétjeiket 1998-óta forgalmazzuk kizárólagos joggal Magyarországon és közép-európában vásárlóink teljes megelégedésére. 2005-től a GBW betétekhez a hőszigetelő üvegszerkezeteket a Rurik gyártja. Cégünk ISO 9001, ISO 14001 és MABISZ tanúsítványokkal rendelkezik.

A GBW a vákuumszívásos technológia területén 25 éves gyártási tapasztalattal bír, a felhasznált anyagok a legszigorúbb európai szabványoknak is megfelelnek. A betétek üvegezése kívül-belül 4-4 mm vastagságú, és alapáron edzett (ESG). Ez balesetvédelmi és biztonság-technikai szempontból is kiemelkedő fontosságú, mivel többszörösére növeli az üveg ellenálló képességét, ugyanakkor egy esetleges törés esetén sérülést nem okozó kis darabokra hullik szét.

Cégünk a minőséghez méltó garanciális feltételeket kínál: a betétek repedésére, elhajlására 5 éves, a betétek elszíneződésére pedig 10 év garanciát vállal.

 

Háttérüveg

Amennyiben nem kér díszüveget, akkor kívülre víztiszta üveget helyezünk el, a belső katedrál háttérüveget pedig Ön választja ki. A G01-G99-ig jelölt üvegeink csak az ajtó külső oldalát díszítik, a háttérüveget Önnek kell hozzá kiválasztania. Ez nem csak az összhatás, hanem az átláthatóság szempontjából is fontos feladat. A G100-as jelzés feletti díszüvegek meghatározzák a mintázatokat, ezért ezekhez háttérüveget nem lehet külön választani.

Díszüveg kínálatunkban valamennyi Európában alkalmazott díszüveg előállítási technológia megtalálható:

• külső üvegen elhelyezett csiszolt üveg ólomszegéllyel

• Resin Bevel technológia (csiszolt üvegszerkezet mintázása speciális anyag felvitelével)

• Fusion technológia (különböző üvegek egymásba olvasztása)

• Tiffany technológia (kiszabott különböző mintázatú síküvegek összeforrasztása)

Fontos tudnivaló: a nagyméretű hőszigetelő üveggel rendelkező betéteknél (Derbyshire, Lancashire stb.) feltétlenül javasoljuk az MDF merevítők alkalmazását.

 

Méret

Standard méretű betéteink (800*1930 mm) az ajtó profiljától függően 112 cm széles és 216 cm magas falnyílás méretekig alkalmazhatóak. Ha Önnek ennél nagyobb ajtóra van szüksége, akkor válasszon EURO méreteink (900*2100 mm) közül. Extra nagyméretű falnyílás esetén főpanel + oldalpanel (450*2100mm), illetve főpanel + oldalvilágító kombinációt kell választani, szükség esetén felülvilágítóval kiegészítve.

32mm vagy ennél vastagabb ajtóbetétek

A 24 mm vastag ajtóbetétekhez képest a 32 mm-es betétek alábbi műszaki jellemzői jobbak: hőszigetelés, hangszigetelés, mechanikai szilárdság. A javulás mértéke 40-50 %. A 32mm vastagság feletti betéteket a fokozott hőszigetelésű 3 rétegű üvegszerkezeteknél alkalmazzuk.

 

Lépjen be hozzánk bizalommal!


Klasszikus betétek

Modern betétek

Üvegválaszték

Színválaszték

Kiegészítők

Nyelvek

Magyar   |   Deutsch

Fotók


Rólunk mondták

Elképzelésem szerint megvalósított, szép terméket kaptam. Elégedett vagyok a minőséggel és a kiszolgálás színvonalával.
Zikhar Mónika
Megrendelhettem volna ezen az áron máshol is a redőnyöket és a szúnyoghálókat, de sehol nem kaptam olyan készséges hozzáállást az ügyemhez, mint itt. Több alternatívát is ajánlottak, számtalan árajánlat készült több variációban, míg megszületett a végleges elhatározás. Türelmesek és kedvesek voltak velem. Minden a legnagyobb rendben zajlott. Köszönöm!
Kovács Sándor
Kitűnő szakember gárda dolgozott végig a munkálatok során, kezdve az ügyfélszolgálattól a beépítésig. Jó szívvel ajánlom a Nyírfa Kft-t.
Tóth Ferenc
Pontos és egyértelmű árajánlatot kaptam. Minden fel volt tüntetve benne. A megrendeléstől a beépítés végéig a megállapodás szerint zajlottak az események, betartva a szerződésben szerepelő terminusokat. Csak jó véleménnyel nyilatkozhatok a Nyírfa Kft-ről.
Sorbán Gyula
Kedves kiszolgálás, kiváló minőségű termékek! Röviden így tudom jellemezni a Nyírfa Kft-t.
Gyebnár József
Többször rendeltem már redőnyöket és szúnyoghálókat a Nyírfa Kft-től. Precíz, pontos és megbízható volt mind a termék, mind az ügyvitel. Elégedett vagyok!
Török István
Minden a megrendelésben rögzítettek szerint történt. Nagyon figyelmes kiszolgálás és a határidők betartása mellett kedvező áron, remek minőséget kaptam. Köszönöm!
Kurucz Katalin
Tisztelt Nyírfa Kft! Nagyon szépen köszönöm a gyors és precíz munkájukat. A kollégák nagyon segítőkészek, szakmailag is felkészültek. A termék minősége is kifogástalan. További jó munkát és jó egészséget kívánok Önöknek!
Helembai Andrea
Nyílászárót és annak beépítését rendeltem meg. Nagyon szép munkát végeztek! Szívesen ajánlom a leendő ügyelek figyelmébe a Nyírfa Kft-t.
Pauliny Györgyné
Nagyon elégedett vagyok a kapott termékekkel és a munka kivitelezésével. Szívesen ajánlom Önöket az ismeretségi körömben!
Nau György
Ajánlás révén kértem felmérést és árajánlatot családi házunk redőnyeinek modernizálására. Korrekt ajánlatot, minőségi, jól funkcionáló termékeket kaptam. Nagyon elégedett vagyok!
Horváth Péter
Nagyon szép redőnyök és napellenzők kerültek beépítésre családi házunknál. Gondos szakértelemmel zajlott az ajánlat adás és a kivitelezés. Köszönöm türelmüket, precízségüket és munkájukat!
Végvári Ádám