Termékek

Nyílászárók – Nyílászáró kiegészítőkKültéri párkány

A külső párkányok azon túlmenően, hogy rendkívül tartósak és igényes megjelenésükből kifolyólag esztétikai jelentőséggel bírnak a ház szempontjából, nagyon fontos funkciót is ellátnak.
Gyakran tapasztalható a gyakorlatban, hogy az ablakokat beépítik, majd hosszú heteken, sőt hónapokon át nem kerülnek rájuk párkányok, pedig a beépítésnél használt PUR habot szinte már porrá égette a nap sugárzása. Ezért rendkívül fontos, hogy a vízszintes ablakkávára csapódó, illetve az ablakokról szintén ide csurgó esővizet szakszerűen, megfelelő párkányozással elvezessük.

A falnyílás (falkáva) kialakítása:

A falnyílást úgy kell kialakítani, hogy a párkány nem vízszintesen, hanem 3-5 fokos kis lejtéssel kifelé történő beépítése lehetséges legyen. A nyílászáró beépítésénél ügyelni kell a külső párkány káva mélységi méret elhelyezésére. Műanyag nyílászárók elhelyezésénél a párkányfogadó 30 mm-es magasságát szabadon kell hagyni, hogy a párkány könnyedén aláforduljon és beilleszkedjen a megfelelő helyre.

Elhelyezés:

A külső párkányokat az erre a célra kialakított (furatokon) csavarhelyeken keresztül kell rögzíteni azután, hogy a helyére beillesztettük.
A csavarfejek helyét esztétikai szempontból ajánlatos lefedni. Az épületek külső színezését a párkányok felhelyezése után célszerű elvégezni.Külső műanyag párkány
A műanyag ablakokhoz harmonizáló párkányok,könyöklők esztétikus megjelenésűek, könnyen tisztántarthatók, ellenállnak a külső környezeti hatásoknak,  UV sugaraknak, nem sárgulnak és nem vetemednek. A rájuk helyezett tárgyak, (pld.virágcserép) sem hagynak maradandó nyomot rajtuk. A fagynak ellenállnak.
A műanyag kiváló anyagtulajdonságai - mint például a hő- és fényállóság, nedvességgel, és a háztartásban szokásos tisztítószerekkel szembeni ellenálló képesség - hosszú élettartamot biztosítanak.
Ezen túlmenően az általunk forgalmazott párkányok nagyon könnyen gondozhatóak, nem kényesek, és könnyedén beépíthetőek.
Az ablakpárkány egyszerű vágással méretre szabható, ezáltal rugalmasan igazodik az egyéni beépítési körülményekhez új és felújított épületek esetén egyaránt.

A legfontosabb tulajdonságok:
- nem érzékeny a nedvességre, a hőre és a fagyra
- alaktartó
- könnyű és törhetetlen anyag
- karcmentes felület
- egyszerű, rugalmas beépítés
- 150 – 450mm mélységbenKülső alumínium párkány

Anyaga: 1,2 mm vastagságú ötvözött alumínium lemez

Párkányok színe és felületkezelése: alapszíne a RAL 9016 (fehér), a RAL kártya alapján szállítási feltételeinknek megfelelően bármilyen színben gyártható.
Felületkezelése: porszórásos technológia

Kültéri alumínium párkányaink húzott szerkezetűek, extrudált kivitelűek, ezáltal rendkívül erős, kiváló minőségben készülnek! Minimális hőmozgásának köszönhetően akár 6 méter hosszúságban is beépíthetőek dilatációs kiképzés nélkül! Alumínium párkányaink felülete környezetkímélő lakkréteggel kezelt. A legerősebb igénybevételnek, az időjárás viszontagságainak is rendkívül ellenálló alumínium párkány biztosítja ügyfeleink számára a hosszú élettartamot. 25-40 mm-es vízelvezető kialakítása biztosítja a tökéletes vízzárását!

Nyílászárói kiegészítésére alumínium párkány választásával biztosíthatja a környezeti hatások elleni védelmet. Tartós anyagának köszönhetően életre szóló befektetés, az esztétikus megjelenést pedig biztosítja, hogy különböző színekben kapható, ízlésének megfelelően választhat a RAL színskálából.

 

A legfontosabb tulajdonságok:

  • több színben, porszórt felülettel
  • szálban, vagy méretre vágva
  • 110 - 320 mm mélységben
  • műanyag vagy alumínium végzárókkal
  • hajlított vagy extrudált kivitelben


Beltéri műanyag könyöklő
A műanyag ablakokkal harmonizáló könyöklők esztétikus megjelenésűek, könnyen tisztántarthatók, ellenállnak az ablakon átszűrődő UV sugaraknak, nem sárgulnak és nem vetemednek. A rájuk helyezett tárgyak, (pl. virágcserép) sem hagynak nyomot rajtuk.
A műanyag kiváló anyagtulajdonságai, mint például a hő- és fényállóság, nedvességgel, és a háztartásban szokásos tisztítószerekkel szembeni ellenálló képesség, hosszú élettartamot biztosítanak.

Az általunk forgalmazott párkányok nagyon könnyen gondozhatóak, és nem kényesek illetve gyorsan beépíthetőek.

Az ablakpárkány egyszerű vágással méretre szabható, ezáltal rugalmasan igazodik az egyéni beépítési körülményekhez új és felújított épületek esetén egyaránt.

A legfontosabb tulajdonságai:
- nem érzékeny a nedvességre és a hőre
- alaktartó
- könnyű és törhetetlen anyag
- karcmentes felület
- egyszerű, rugalmas beépítés

Nyelvek

Magyar   |   Deutsch

Fotók


Rólunk mondták

Elképzelésem szerint megvalósított, szép terméket kaptam. Elégedett vagyok a minőséggel és a kiszolgálás színvonalával.
Zikhar Mónika
Megrendelhettem volna ezen az áron máshol is a redőnyöket és a szúnyoghálókat, de sehol nem kaptam olyan készséges hozzáállást az ügyemhez, mint itt. Több alternatívát is ajánlottak, számtalan árajánlat készült több variációban, míg megszületett a végleges elhatározás. Türelmesek és kedvesek voltak velem. Minden a legnagyobb rendben zajlott. Köszönöm!
Kovács Sándor
Kitűnő szakember gárda dolgozott végig a munkálatok során, kezdve az ügyfélszolgálattól a beépítésig. Jó szívvel ajánlom a Nyírfa Kft-t.
Tóth Ferenc
Pontos és egyértelmű árajánlatot kaptam. Minden fel volt tüntetve benne. A megrendeléstől a beépítés végéig a megállapodás szerint zajlottak az események, betartva a szerződésben szerepelő terminusokat. Csak jó véleménnyel nyilatkozhatok a Nyírfa Kft-ről.
Sorbán Gyula
Kedves kiszolgálás, kiváló minőségű termékek! Röviden így tudom jellemezni a Nyírfa Kft-t.
Gyebnár József
Többször rendeltem már redőnyöket és szúnyoghálókat a Nyírfa Kft-től. Precíz, pontos és megbízható volt mind a termék, mind az ügyvitel. Elégedett vagyok!
Török István
Minden a megrendelésben rögzítettek szerint történt. Nagyon figyelmes kiszolgálás és a határidők betartása mellett kedvező áron, remek minőséget kaptam. Köszönöm!
Kurucz Katalin
Tisztelt Nyírfa Kft! Nagyon szépen köszönöm a gyors és precíz munkájukat. A kollégák nagyon segítőkészek, szakmailag is felkészültek. A termék minősége is kifogástalan. További jó munkát és jó egészséget kívánok Önöknek!
Helembai Andrea
Nyílászárót és annak beépítését rendeltem meg. Nagyon szép munkát végeztek! Szívesen ajánlom a leendő ügyelek figyelmébe a Nyírfa Kft-t.
Pauliny Györgyné
Nagyon elégedett vagyok a kapott termékekkel és a munka kivitelezésével. Szívesen ajánlom Önöket az ismeretségi körömben!
Nau György
Ajánlás révén kértem felmérést és árajánlatot családi házunk redőnyeinek modernizálására. Korrekt ajánlatot, minőségi, jól funkcionáló termékeket kaptam. Nagyon elégedett vagyok!
Horváth Péter
Nagyon szép redőnyök és napellenzők kerültek beépítésre családi házunknál. Gondos szakértelemmel zajlott az ajánlat adás és a kivitelezés. Köszönöm türelmüket, precízségüket és munkájukat!
Végvári Ádám