Nyílászárók

Fa és fa-alu nyílászárók – STANDARDA kifinomult elegancia

Ha szép, egyben a pénztárcáját kímélő szigetelőtulajdonságokkal bíró ablakokat keres, akkor a STANDARD fa nyílászáróinkkal feltétlenül elégedett lesz.

A négyrétegű felületkezelés különleges felületi tulajdonságokat kölcsönöz a fának. A kétrétegű hőszigetelt üvegek melegperemmel is rendelhetők, ami tovább fokozza a hőszigetelés hatékonyságát, és így rezsiforintokat spórol.

A STANDARD kivitelű nyílászáró 68mm-es profilvastagságban, rétegragasztott, hossztoldott vagy toldásmentes alapanyagból készül. Kettős szárnyban körbefutó és stulp gumitömítéssel, huzat-biztos vasalatrendszerrel, hibásműködtetés-gátlóval, résszellőztetéssel, téli-nyári bukóállással, vasalattakaróval, alumínium tok és szárny vízvetővel. Alapkivitelben kétrétegű hőszigetelő üveggel (Ug=1,0W/m2K), hőhídmentes üvegperemmel, négyrétegű felületkezeléssel, akár RAL és egyedi színekben is.

Egyedi rendelésre 78mm-es profilvastagságban, háromrétegű ( Ug=0,6W/m2K) hőszigetelő üveggel, hőhídmentes üvegperemmel. Kérésre szinte bármilyen egyedi műszaki igényt megvalósítunk.

STANDARD ablakainkat az alábbi műszaki jellemzőkkel kínáljuk:

68 mm-es profilvastagsággal

 • kétrétegű hőszigetelt üveg (Ug=1.0W/m2K),
 • kétrétegű hőszigetelt üveg melegperemmel (Ug=0.9W/m2K),
 • alumínium tok és szárny vízvető,
 • ROTO NT fél-biztonsági vasalatrendszer,
 • kettős gumitömítés + stulp tömítés,
 • vasalattakaró
 • négyrétegű felületkezelés.

78 mm-es profilvastagsággal, amihez az alábbi jellemzők járatosak:

 • háromrétegű hőszigetelt üveg (Ug=0.6W/m2K)
 • háromrétegű hőszigetelt üveg melegperemmel (Ug=0.6W/m2K),
 • alumínium tok és szárny vízvető,
 • ROTO NT fél-biztonsági vasalatrendszer,
 • kettős gumitömítés + stulp tömítés,
 • vasalattakaró
 • négyrétegű felületkezelés.

A Standard nyílászáró kiválóan ellenállnak az időjárásnak, így hosszú éveken át dísze marad házának, és barátja pénztárcájának.


Nyelvek

Magyar   |   Deutsch

Fotók


Rólunk mondták

Elképzelésem szerint megvalósított, szép terméket kaptam. Elégedett vagyok a minőséggel és a kiszolgálás színvonalával.
Zikhar Mónika
Megrendelhettem volna ezen az áron máshol is a redőnyöket és a szúnyoghálókat, de sehol nem kaptam olyan készséges hozzáállást az ügyemhez, mint itt. Több alternatívát is ajánlottak, számtalan árajánlat készült több variációban, míg megszületett a végleges elhatározás. Türelmesek és kedvesek voltak velem. Minden a legnagyobb rendben zajlott. Köszönöm!
Kovács Sándor
Kitűnő szakember gárda dolgozott végig a munkálatok során, kezdve az ügyfélszolgálattól a beépítésig. Jó szívvel ajánlom a Nyírfa Kft-t.
Tóth Ferenc
Pontos és egyértelmű árajánlatot kaptam. Minden fel volt tüntetve benne. A megrendeléstől a beépítés végéig a megállapodás szerint zajlottak az események, betartva a szerződésben szerepelő terminusokat. Csak jó véleménnyel nyilatkozhatok a Nyírfa Kft-ről.
Sorbán Gyula
Kedves kiszolgálás, kiváló minőségű termékek! Röviden így tudom jellemezni a Nyírfa Kft-t.
Gyebnár József
Többször rendeltem már redőnyöket és szúnyoghálókat a Nyírfa Kft-től. Precíz, pontos és megbízható volt mind a termék, mind az ügyvitel. Elégedett vagyok!
Török István
Minden a megrendelésben rögzítettek szerint történt. Nagyon figyelmes kiszolgálás és a határidők betartása mellett kedvező áron, remek minőséget kaptam. Köszönöm!
Kurucz Katalin
Tisztelt Nyírfa Kft! Nagyon szépen köszönöm a gyors és precíz munkájukat. A kollégák nagyon segítőkészek, szakmailag is felkészültek. A termék minősége is kifogástalan. További jó munkát és jó egészséget kívánok Önöknek!
Helembai Andrea
Nyílászárót és annak beépítését rendeltem meg. Nagyon szép munkát végeztek! Szívesen ajánlom a leendő ügyelek figyelmébe a Nyírfa Kft-t.
Pauliny Györgyné
Nagyon elégedett vagyok a kapott termékekkel és a munka kivitelezésével. Szívesen ajánlom Önöket az ismeretségi körömben!
Nau György
Ajánlás révén kértem felmérést és árajánlatot családi házunk redőnyeinek modernizálására. Korrekt ajánlatot, minőségi, jól funkcionáló termékeket kaptam. Nagyon elégedett vagyok!
Horváth Péter
Nagyon szép redőnyök és napellenzők kerültek beépítésre családi házunknál. Gondos szakértelemmel zajlott az ajánlat adás és a kivitelezés. Köszönöm türelmüket, precízségüket és munkájukat!
Végvári Ádám