Nyílászárók

Fa és fa-alu nyílászárók – PREMIUMPREMIUM fa nyílászáró

Optimális megoldás kompromisszumok nélkül

Legújabb PREMIUM termékcsaládunk tervezésekor ötvöztük a sokéves gyártói tapasztalatot az innovatív megoldásokkal. Az egyedi profilkialakításnál elsődleges szempont volt a minél jobb hőszigetelés és légzárás, de nagy figyelmet szenteltünk a magasabb biztonsági fokozat elérésére, a lehető legnagyobb működési komfort megtartása mellett. Így PREMIUM szerkezeteink minimális illesztési hézagokkal, nagyobb szárny-feltakarással, speciális gumitömítésekkel felvértezve elégítik ki a nyílászárókkal szemben támasztott magas követelményeket.

Fokozott teherbírás és megnövelt hőszigetelő tulajdonság

A biztonságos és komfortos működésről az erősített, nagyobb teherbírású, huzat-biztos vasalatok és az egyedülállóan stabil zárfogadók gondoskodnak, természetesen résszellőztetés és hibásműködés-gátló alkalmazása mellett.

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb hőszigetelést nyújtsák, szerkezeteinkben mélyebbre süllyesztettük az üveget, melyet igény szerint akár egy speciális gázzáró tömítéssel is el tudunk látni, így az lényegesen hosszabb időn át megtartja hőszigetelő képességét.

A PREMIUM nyílászárók felületét – a nem látható helyeken is – a lehető legnagyobb gondossággal négy rétegben felületkezeljük, így hosszú éveken keresztül megtartja eredeti állapotát, egyedülálló szépségét.

Műszaki részletek

A PREMIUM nyílászáró alapkivitelben 92mm-es profilvastagságban készül, rétegragasztott, hossztoldott vagy toldásmentes alapanyagból. Háromszoros körbefutó gumitömítéssel a szárnyban ill. a tokban, stulp és üvegléc tömítéssel. Huzat-biztos, biztonsági vasalatrendszerrel, hibásműködtetés-gátlóval, résszellőztetéssel, téli-nyári bukóállással, vasalattakaróval - akár rejtett vasalattal -, klipszes alumínium vízvetővel és szárnytakaróval. Fokozott hőszigetelésű háromrétegű (Ug=0,5W/m2K) üveggel, hőhídmentes üvegperemmel, speciális gázzáró üvegperem tömítéssel, egyedi transzparens szárazüvegező profillal. Négyrétegű felületkezeléssel, akár RAL és egyedi színekben is.

Egyedi rendelésre 102, 106 vagy akár 110mm-es profilvastagságban is készülhet, egyedi üvegszerkezetekkel, üveg közti reluxával*. Kérésre szinte bármilyen egyedi műszaki igényt megvalósítunk.

A PREMIUM ablakokat az alábbi műszaki tartalommal ajánljuk:

92mm-es, 102mm-es és 110mm-es profilvastagsághoz:

  • háromrétegű hőszigetelt üveg melegperem (Ug=0.5W/m2K) vagy
  • háromrétegű hőszigetelt üveg melegperem + gázzáró tömítés (Ug=0.5W/m2K)
  • alumínium SPREE tok és szárny vízvető
  • ROTO NT erősített biztonsági vasalatrendszer + résszellőztetés
  • háromszoros gumitömítés + stulp tömítés + üvegbeszorító tömítés
  • vasalattakaró
  • négyrétegű felületkezelés

 

A PREMIUM ablak nem csupán egy remek nyílászáró alternatíva a legmagasabb igények számára… igazi életérzés megtestesítője azok számára, akik nem ismerik a kompromisszumokat.

 

Nyelvek

Magyar   |   Deutsch

Fotók


Rólunk mondták

Elképzelésem szerint megvalósított, szép terméket kaptam. Elégedett vagyok a minőséggel és a kiszolgálás színvonalával.
Zikhar Mónika
Megrendelhettem volna ezen az áron máshol is a redőnyöket és a szúnyoghálókat, de sehol nem kaptam olyan készséges hozzáállást az ügyemhez, mint itt. Több alternatívát is ajánlottak, számtalan árajánlat készült több variációban, míg megszületett a végleges elhatározás. Türelmesek és kedvesek voltak velem. Minden a legnagyobb rendben zajlott. Köszönöm!
Kovács Sándor
Kitűnő szakember gárda dolgozott végig a munkálatok során, kezdve az ügyfélszolgálattól a beépítésig. Jó szívvel ajánlom a Nyírfa Kft-t.
Tóth Ferenc
Pontos és egyértelmű árajánlatot kaptam. Minden fel volt tüntetve benne. A megrendeléstől a beépítés végéig a megállapodás szerint zajlottak az események, betartva a szerződésben szerepelő terminusokat. Csak jó véleménnyel nyilatkozhatok a Nyírfa Kft-ről.
Sorbán Gyula
Kedves kiszolgálás, kiváló minőségű termékek! Röviden így tudom jellemezni a Nyírfa Kft-t.
Gyebnár József
Többször rendeltem már redőnyöket és szúnyoghálókat a Nyírfa Kft-től. Precíz, pontos és megbízható volt mind a termék, mind az ügyvitel. Elégedett vagyok!
Török István
Minden a megrendelésben rögzítettek szerint történt. Nagyon figyelmes kiszolgálás és a határidők betartása mellett kedvező áron, remek minőséget kaptam. Köszönöm!
Kurucz Katalin
Tisztelt Nyírfa Kft! Nagyon szépen köszönöm a gyors és precíz munkájukat. A kollégák nagyon segítőkészek, szakmailag is felkészültek. A termék minősége is kifogástalan. További jó munkát és jó egészséget kívánok Önöknek!
Helembai Andrea
Nyílászárót és annak beépítését rendeltem meg. Nagyon szép munkát végeztek! Szívesen ajánlom a leendő ügyelek figyelmébe a Nyírfa Kft-t.
Pauliny Györgyné
Nagyon elégedett vagyok a kapott termékekkel és a munka kivitelezésével. Szívesen ajánlom Önöket az ismeretségi körömben!
Nau György
Ajánlás révén kértem felmérést és árajánlatot családi házunk redőnyeinek modernizálására. Korrekt ajánlatot, minőségi, jól funkcionáló termékeket kaptam. Nagyon elégedett vagyok!
Horváth Péter
Nagyon szép redőnyök és napellenzők kerültek beépítésre családi házunknál. Gondos szakértelemmel zajlott az ajánlat adás és a kivitelezés. Köszönöm türelmüket, precízségüket és munkájukat!
Végvári Ádám