Termékek

Nyílászárók„Az építészet nemcsak esztétika, hanem életminőség kérdése is. Az egyéni ízlésvilág, az átörökített kultúra, a magas szintű műszaki-technikai elvárások mind jelentős szempontot képviselnek az épület homlokzatának formálása, lakókörnyezetünk alakítása, életterünk tervezése során, miközben nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy ennek a folyamatnak elválaszthatatlan egysége a megfelelő nyílászárórendszerek kiválasztása.”  

Nyílászárónk lehet modern vagy klasszikus, műszaki megfontolások alapján vagy emocionálisan választott, de egyetlen dolgot nem szabad elfelejtenünk: minden ablak elsődleges célja, hogy fénnyel töltse meg otthonunkat. Ablakaink nem csupán az épület homlokzatának  arculatát alakítják, de szerkezetük, méretük, műszaki-technikai tulajdonságaik együttesen formálják a belső terek hangulatát is, amelyet a céltudatosan bevezetett természetes fény csak tovább erősít.      

Nyílászáró kínálatunk kialakításakor elsődleges célunk az volt, hogy a legkülönbözőbb vásárlói igények és elvárások számára egyaránt hiteles megoldást kínálhassunk. Nem csupán az ablakok alapanyagát tekintve – fa, fa-alu, műanyag, műanyag-alu és alumínium -, de ezen belül az egyszerűbb kialakításútól a prémium kategóriáig igen széles termékválasztékkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Sokéves tapasztalattal rendelkező munkatársaink készséggel segítenek Önnek eligazodni a lehetőségek rengetegében, hogy házának vagy lakásának minden nyílását a legoptimálisabban zárhassa.


Fa és fa-alu nyílászárók

Műanyag nyílászárók

Alumínium nyílászárók

Függönyfalak

Beltéri ajtók

Nyílászáró kiegészítők

Referencia

Nyelvek

Magyar   |   Deutsch

Fotók


Rólunk mondták

Elképzelésem szerint megvalósított, szép terméket kaptam. Elégedett vagyok a minőséggel és a kiszolgálás színvonalával.
Zikhar Mónika
Megrendelhettem volna ezen az áron máshol is a redőnyöket és a szúnyoghálókat, de sehol nem kaptam olyan készséges hozzáállást az ügyemhez, mint itt. Több alternatívát is ajánlottak, számtalan árajánlat készült több variációban, míg megszületett a végleges elhatározás. Türelmesek és kedvesek voltak velem. Minden a legnagyobb rendben zajlott. Köszönöm!
Kovács Sándor
Kitűnő szakember gárda dolgozott végig a munkálatok során, kezdve az ügyfélszolgálattól a beépítésig. Jó szívvel ajánlom a Nyírfa Kft-t.
Tóth Ferenc
Pontos és egyértelmű árajánlatot kaptam. Minden fel volt tüntetve benne. A megrendeléstől a beépítés végéig a megállapodás szerint zajlottak az események, betartva a szerződésben szerepelő terminusokat. Csak jó véleménnyel nyilatkozhatok a Nyírfa Kft-ről.
Sorbán Gyula
Kedves kiszolgálás, kiváló minőségű termékek! Röviden így tudom jellemezni a Nyírfa Kft-t.
Gyebnár József
Többször rendeltem már redőnyöket és szúnyoghálókat a Nyírfa Kft-től. Precíz, pontos és megbízható volt mind a termék, mind az ügyvitel. Elégedett vagyok!
Török István
Minden a megrendelésben rögzítettek szerint történt. Nagyon figyelmes kiszolgálás és a határidők betartása mellett kedvező áron, remek minőséget kaptam. Köszönöm!
Kurucz Katalin
Tisztelt Nyírfa Kft! Nagyon szépen köszönöm a gyors és precíz munkájukat. A kollégák nagyon segítőkészek, szakmailag is felkészültek. A termék minősége is kifogástalan. További jó munkát és jó egészséget kívánok Önöknek!
Helembai Andrea
Nyílászárót és annak beépítését rendeltem meg. Nagyon szép munkát végeztek! Szívesen ajánlom a leendő ügyelek figyelmébe a Nyírfa Kft-t.
Pauliny Györgyné
Nagyon elégedett vagyok a kapott termékekkel és a munka kivitelezésével. Szívesen ajánlom Önöket az ismeretségi körömben!
Nau György
Ajánlás révén kértem felmérést és árajánlatot családi házunk redőnyeinek modernizálására. Korrekt ajánlatot, minőségi, jól funkcionáló termékeket kaptam. Nagyon elégedett vagyok!
Horváth Péter
Nagyon szép redőnyök és napellenzők kerültek beépítésre családi házunknál. Gondos szakértelemmel zajlott az ajánlat adás és a kivitelezés. Köszönöm türelmüket, precízségüket és munkájukat!
Végvári Ádám