Kültéri árnyékolók

Napellenző – TermékismertetőA napellenzők felhasználhatók erkélyek, teraszok, kirakatok és szabadtéri elárusítóhelyek nap és csapadék elleni védelmére. Alumínium szerkezete karbantartást nem igényel. Vászonanyaga jó minőségű, víztaszító, impregnált, napra nem fakuló textilipari termék, és színválasztéka lehetővé teszi, hogy a felszerelés helyéhez, környezetéhez harmonikusan lehessen illeszteni. Működtethetők kézihajtókarral, vagy motorral, amely vezérelhető rádiós távirányítóval, sőt fény- és szélérzékelő automatával is.

A "Lengőkaros" típusú napellenző felhasználási területei: ablakok, zárt oldalú balkonok, irodaházi üvegfelületek nap és csapadék elleni védelmére szolgál.

Az eloxált alumínium profilok fehér színben rendelhetők. A teleszkópos rendszer mozgatását beépített hajtómű biztosítja a kivehető hajtókar segítségével. A lábon álló árnyékolók valamennyi típusa mobil vagy fix elhelyezéssel rendelhető. A mobil megoldásnál a típushoz kialakított felületkezelt acéltalp és ahhoz kapcsolódó betonelemek biztosítják a stabilitást. A fix megoldásnál a megfelelő csőhüvely bebetonozása után helyezhető be és rögzíthető az ernyőszár.

A Nyírfa Árnyékolástechnika Kft. forgalmazásában jelenleg a következő típusú napellenzők kaphatók:
 

SOLAR könyökkaros kivitel
PREMIUM BOX csuklókaros kivitel
BALKON lengőkaros kivitel
SZÉLFAL
VERANDA
ZEN

Nyelvek

Magyar   |   Deutsch

Fotók


Rólunk mondták

Elképzelésem szerint megvalósított, szép terméket kaptam. Elégedett vagyok a minőséggel és a kiszolgálás színvonalával.
Zikhar Mónika
Megrendelhettem volna ezen az áron máshol is a redőnyöket és a szúnyoghálókat, de sehol nem kaptam olyan készséges hozzáállást az ügyemhez, mint itt. Több alternatívát is ajánlottak, számtalan árajánlat készült több variációban, míg megszületett a végleges elhatározás. Türelmesek és kedvesek voltak velem. Minden a legnagyobb rendben zajlott. Köszönöm!
Kovács Sándor
Kitűnő szakember gárda dolgozott végig a munkálatok során, kezdve az ügyfélszolgálattól a beépítésig. Jó szívvel ajánlom a Nyírfa Kft-t.
Tóth Ferenc
Pontos és egyértelmű árajánlatot kaptam. Minden fel volt tüntetve benne. A megrendeléstől a beépítés végéig a megállapodás szerint zajlottak az események, betartva a szerződésben szerepelő terminusokat. Csak jó véleménnyel nyilatkozhatok a Nyírfa Kft-ről.
Sorbán Gyula
Kedves kiszolgálás, kiváló minőségű termékek! Röviden így tudom jellemezni a Nyírfa Kft-t.
Gyebnár József
Többször rendeltem már redőnyöket és szúnyoghálókat a Nyírfa Kft-től. Precíz, pontos és megbízható volt mind a termék, mind az ügyvitel. Elégedett vagyok!
Török István
Minden a megrendelésben rögzítettek szerint történt. Nagyon figyelmes kiszolgálás és a határidők betartása mellett kedvező áron, remek minőséget kaptam. Köszönöm!
Kurucz Katalin
Tisztelt Nyírfa Kft! Nagyon szépen köszönöm a gyors és precíz munkájukat. A kollégák nagyon segítőkészek, szakmailag is felkészültek. A termék minősége is kifogástalan. További jó munkát és jó egészséget kívánok Önöknek!
Helembai Andrea
Nyílászárót és annak beépítését rendeltem meg. Nagyon szép munkát végeztek! Szívesen ajánlom a leendő ügyelek figyelmébe a Nyírfa Kft-t.
Pauliny Györgyné
Nagyon elégedett vagyok a kapott termékekkel és a munka kivitelezésével. Szívesen ajánlom Önöket az ismeretségi körömben!
Nau György
Ajánlás révén kértem felmérést és árajánlatot családi házunk redőnyeinek modernizálására. Korrekt ajánlatot, minőségi, jól funkcionáló termékeket kaptam. Nagyon elégedett vagyok!
Horváth Péter
Nagyon szép redőnyök és napellenzők kerültek beépítésre családi házunknál. Gondos szakértelemmel zajlott az ajánlat adás és a kivitelezés. Köszönöm türelmüket, precízségüket és munkájukat!
Végvári Ádám