Fenster und türen

HOLZ- UND HOLZ-ALUFENSTER – STANDARDSTANDARD Holzfenster

Hochwertige Eleganz

Suchen Sie schöne, dezente Fenster, die zugleich Ihre Geldbörse durch ihren ausgezeichneten Isolationsmerkmale wenig belastet, werden Sie mit unseren STANDARD Holzfenstern gewiss zufrieden sein.

Die Vierschichtbehandlung bietet dem Holz neben außergewöhnlichem Schutz einen attraktiven Look. Standardmäßig mit Zweischichtgläser, auch mit warmer Kante erhältlich. 

Unsere STANDARD  Fenster werden aus 68 mm schichtverleimte Holzprofile – durchgehend oder keilverzinkt – hergestellt, mit zweifach umlaufender Gummidichtung. Der Beschlag ist mit Sparlüftung, Pilzzapfen-Verriegelung, Flügelheber, Winter-Sommer Kippstellung, Abdeckkappe, Regenschutzprofile am Stock und Flügel ausgerüstet. Es wird Zweischichtverglasung (Ug=1,0W/m2K) verwendet. Oberflächenbehandlung erfolgt in vier Schichten in Lasur, RAL und Sonderfarben.

In Sonderausstattung auch 78 mm Profile möglich, Dreischichtverglasung mit warmer Kante ist ebenfalls erhältlich.

Gestaltung unserer STANDARD Fenster:

68 mm Profil

 • Zweischichtverglasung (Ug=1,0W/m2K)
 • Zweischichtverglasung mit warmer Kante (Ug=0.9W/m2K)
 • Regenschiene auf Stock und Flügel
 • ROTO NT Beschlag
 • Zweifach umlaufende Gummidichtung + Stulpdichtung
 • Abdeckkappe für Beschlag
 • Oberflächenbehandlung: Vierschicht

78 mm Profil

 • Dreischichtverglasung (Ug=0.6W/m2K)
 • Dreischichtverglasung mit warmer Kante (Ug=0.6W/m2K)
 • Regenschiene auf Stock und Flügel
 • ROTO NT Beschlag
 • Zweifach umlaufende Gummidichtung + Stulpdichtung
 • Abdeckkappe für Beschlag
 • Oberflächenbehandlung: Vierschicht

 

Unsere STANDARD Fenster sind extrem wetterfest, so bleiben sie für lange Jahre ein Zier der Fassade und ein guter Freund Ihrer Geldbörse. 

Nyelvek

Magyar   |   Deutsch

Fotók


Rólunk mondták

Elképzelésem szerint megvalósított, szép terméket kaptam. Elégedett vagyok a minőséggel és a kiszolgálás színvonalával.
Zikhar Mónika
Megrendelhettem volna ezen az áron máshol is a redőnyöket és a szúnyoghálókat, de sehol nem kaptam olyan készséges hozzáállást az ügyemhez, mint itt. Több alternatívát is ajánlottak, számtalan árajánlat készült több variációban, míg megszületett a végleges elhatározás. Türelmesek és kedvesek voltak velem. Minden a legnagyobb rendben zajlott. Köszönöm!
Kovács Sándor
Kitűnő szakember gárda dolgozott végig a munkálatok során, kezdve az ügyfélszolgálattól a beépítésig. Jó szívvel ajánlom a Nyírfa Kft-t.
Tóth Ferenc
Pontos és egyértelmű árajánlatot kaptam. Minden fel volt tüntetve benne. A megrendeléstől a beépítés végéig a megállapodás szerint zajlottak az események, betartva a szerződésben szerepelő terminusokat. Csak jó véleménnyel nyilatkozhatok a Nyírfa Kft-ről.
Sorbán Gyula
Kedves kiszolgálás, kiváló minőségű termékek! Röviden így tudom jellemezni a Nyírfa Kft-t.
Gyebnár József
Többször rendeltem már redőnyöket és szúnyoghálókat a Nyírfa Kft-től. Precíz, pontos és megbízható volt mind a termék, mind az ügyvitel. Elégedett vagyok!
Török István
Minden a megrendelésben rögzítettek szerint történt. Nagyon figyelmes kiszolgálás és a határidők betartása mellett kedvező áron, remek minőséget kaptam. Köszönöm!
Kurucz Katalin
Tisztelt Nyírfa Kft! Nagyon szépen köszönöm a gyors és precíz munkájukat. A kollégák nagyon segítőkészek, szakmailag is felkészültek. A termék minősége is kifogástalan. További jó munkát és jó egészséget kívánok Önöknek!
Helembai Andrea
Nyílászárót és annak beépítését rendeltem meg. Nagyon szép munkát végeztek! Szívesen ajánlom a leendő ügyelek figyelmébe a Nyírfa Kft-t.
Pauliny Györgyné
Nagyon elégedett vagyok a kapott termékekkel és a munka kivitelezésével. Szívesen ajánlom Önöket az ismeretségi körömben!
Nau György
Ajánlás révén kértem felmérést és árajánlatot családi házunk redőnyeinek modernizálására. Korrekt ajánlatot, minőségi, jól funkcionáló termékeket kaptam. Nagyon elégedett vagyok!
Horváth Péter
Nagyon szép redőnyök és napellenzők kerültek beépítésre családi házunknál. Gondos szakértelemmel zajlott az ajánlat adás és a kivitelezés. Köszönöm türelmüket, precízségüket és munkájukat!
Végvári Ádám