KUNSTSTOFFFENSTER

SCHÜCO Profilsystem – Classic+ CT 70 ProduktgruppeDas Thema Energiesparen betrifft heutzutage jeden von uns. Das Classic+ CT 70 Kunststoff-Fenstersystem schont nicht nur Ihre Umweltressourcen, sondern Ihr Geldbeutel auch.

Das Classic+ CT 70 Kunststoff-Fenstersystem bietet Ihnen - durch die große Auswahl an Farben und Dekoren der Alu-Deckschalen und der foliierten Profilen, bis zu der Auswahl der verschiedenen Profilformen –die Vielfalt der Möglichkeiten, auch ganz nach Ihre persönliche Ansprüche. Genau so, wie Sie es sich vorgestellt haben.

Das Fenstersystem Classic+ CT 70 verfügt  - mit der 5 Kammersystem der Blendrahmen und Flügel bzw. mit einer Einbautiefe von 70 mm – über hervorragende Wärmeschutzeigenschaften. Es eignet sich sowohl für Neugebäude und Einfamilienhäuser, als auch für Sanierungen den Panel-Gebäuden.

Mit dem Einbau wird nicht nur der Energieverbrauch bedeutend vermindert und Kosteneinsparung erzielt, sondern auf die Umweltaspekte geachtet. Das Fenstersystem Classic+ CT 70 mit seinen technischen Parametern entspricht den energetischen Anforderungen der Zukunft.

Technische Details:

 • 70 mm Einbautiefe
 • 5-Kammer-Profilsystem mit rundlaufender Anschlagdichtung
 • Flügelkonturen mit abgerundeter Linienführung; abgeklärte Formenwelt; Profil-Wanddicke 2,8 mm
 • Die Flügelgeometrie „Classic+“ mit abgerundeter Linienführung erfüllt die Bedingungen moderner Architektur
 • Roto NT SILVER Beschlagsysteme, (mit Fehlbedienungssperre als Grundausstattung), Hoppe Fenster- und Türgriff
 • Grundverglasung Ug=1,0 W/m2K, mit entsprechender Verglasung sind Uw-Werte von 0,99 W/m2K erreichbar
 • Schmale Ansichtsbreiten  => maximale Lichtausbeute
 • Doppelte, rundlaufende, graue EPDM-Dichtung
 • Korrosionsgeschützte, verzinkte Stahlverstärkung ( um eine höhere statische Steifigkeit zu erreichen)
 • Fensterbankanschluss als Grundausstattung
 • Reinigungsfreundlich
 • In 45 verschiedenen Uni- und Holzdekor-Farben
 • Auch mit außenliegender Aluminium-Deckschalen (in allen RAL-Farben)

 

Nyelvek

Magyar   |   Deutsch

Fotók


Rólunk mondták

Elképzelésem szerint megvalósított, szép terméket kaptam. Elégedett vagyok a minőséggel és a kiszolgálás színvonalával.
Zikhar Mónika
Megrendelhettem volna ezen az áron máshol is a redőnyöket és a szúnyoghálókat, de sehol nem kaptam olyan készséges hozzáállást az ügyemhez, mint itt. Több alternatívát is ajánlottak, számtalan árajánlat készült több variációban, míg megszületett a végleges elhatározás. Türelmesek és kedvesek voltak velem. Minden a legnagyobb rendben zajlott. Köszönöm!
Kovács Sándor
Kitűnő szakember gárda dolgozott végig a munkálatok során, kezdve az ügyfélszolgálattól a beépítésig. Jó szívvel ajánlom a Nyírfa Kft-t.
Tóth Ferenc
Pontos és egyértelmű árajánlatot kaptam. Minden fel volt tüntetve benne. A megrendeléstől a beépítés végéig a megállapodás szerint zajlottak az események, betartva a szerződésben szerepelő terminusokat. Csak jó véleménnyel nyilatkozhatok a Nyírfa Kft-ről.
Sorbán Gyula
Kedves kiszolgálás, kiváló minőségű termékek! Röviden így tudom jellemezni a Nyírfa Kft-t.
Gyebnár József
Többször rendeltem már redőnyöket és szúnyoghálókat a Nyírfa Kft-től. Precíz, pontos és megbízható volt mind a termék, mind az ügyvitel. Elégedett vagyok!
Török István
Minden a megrendelésben rögzítettek szerint történt. Nagyon figyelmes kiszolgálás és a határidők betartása mellett kedvező áron, remek minőséget kaptam. Köszönöm!
Kurucz Katalin
Tisztelt Nyírfa Kft! Nagyon szépen köszönöm a gyors és precíz munkájukat. A kollégák nagyon segítőkészek, szakmailag is felkészültek. A termék minősége is kifogástalan. További jó munkát és jó egészséget kívánok Önöknek!
Helembai Andrea
Nyílászárót és annak beépítését rendeltem meg. Nagyon szép munkát végeztek! Szívesen ajánlom a leendő ügyelek figyelmébe a Nyírfa Kft-t.
Pauliny Györgyné
Nagyon elégedett vagyok a kapott termékekkel és a munka kivitelezésével. Szívesen ajánlom Önöket az ismeretségi körömben!
Nau György
Ajánlás révén kértem felmérést és árajánlatot családi házunk redőnyeinek modernizálására. Korrekt ajánlatot, minőségi, jól funkcionáló termékeket kaptam. Nagyon elégedett vagyok!
Horváth Péter
Nagyon szép redőnyök és napellenzők kerültek beépítésre családi házunknál. Gondos szakértelemmel zajlott az ajánlat adás és a kivitelezés. Köszönöm türelmüket, precízségüket és munkájukat!
Végvári Ádám