KUNSTSTOFFFENSTER

SCHÜCO Profilsystem – Thermo Passive SI 82+ ProduktgruppeDie hervorragende Wärme- und Schalldämmeigenschaften des Thermo Passive SI 82+ Energiesparfensters und die dazugehörende Wärmeschutzverglasung lassen Sie mit Ihrer Umwelt in Harmonie leben. Zeitgleich können Sie erhebliche Energieeinsparung erreichen.

Neben das zeitgemäße, elegante Design bietet das Thermo Passive SI 82+ Energiesparfenster höchste Sicherheit und zuverlässigen Schutz Ihres privaten Lebensraumes. Mit modernster Schließtechnik wird Einbrechern das Leben schwer und Ihr Zuhause sicherer gemacht.

Wir empfehlen Thermo Passive SI82+ Fenstersystem für Baumaßnahmen mit hohem technischem Niveau, für Kunden, für die die umweltbewussten und energiesparenden Lösungen wichtig sind. Patentierte individuelle Lösung für die thermische Trennung!

Die zusätzliche Thermomodulen (Schaumfüllungen) im Fenster und Türen, die patentierte Aluminiumverstärkungen und die 3-fach Verglasung mit Kunststoff Abstandhalter (4 mm Low-E /18 mm Argon / 4 mm Float /18 mm Argon/4 mm Low-E) sichern die herausragende Wärmedämmung, somit werden die strenge Vorschriften der Passivhaus-Kriterien erreicht.

 Technische Details:

 • 82 mm Einbautiefe, 3 mm Profil-Wanddicke
 • 7-Kammer-System mit höchste Wärmedämmeigenschaften; mit zusätzliche Schaumfüllungen und entsprechenden Verglasung ist ein Uw -Wert von 0,66 W/m2K erreichbar
 • Die 3-fache Dichtungsebenen bieten optimale Schutz gegen Wind, Regen und Geräusche
 • Roto NT Beschlagsystem (Grundausstattung: WK1 Sicherheitsbeschlag, Fehlbedienungssperre, Aushebelschutz, Zugluftstopper, Schlitzlüftung auf 27 mm, bei Dreh-Kipp Fenster mit 3 Pilzkopfverriegelungen)
 • ROTO SWING Design Secustik Fenster und Türgriff
 • Grundverglasung Ug=0,5 W/m2K mit Kunststoff Abstandhalter
 • schmale Ansichtsbreiten => maximale Lichtausbeute
 • Durch die erhöhte Einbautiefe sind die Elemente einbruchssicherer
 • Fensterbankanschluss als Grundausstattung
 • Reinigungsfreundlich
 • In 45 verschiedenen Uni- und Holzdekor-Farben
 • Auch mit außenliegender Aluminium-Deckschalen (in allen RAL-Farben)

 

 

 

Nyelvek

Magyar   |   Deutsch

Fotók


Rólunk mondták

Elképzelésem szerint megvalósított, szép terméket kaptam. Elégedett vagyok a minőséggel és a kiszolgálás színvonalával.
Zikhar Mónika
Megrendelhettem volna ezen az áron máshol is a redőnyöket és a szúnyoghálókat, de sehol nem kaptam olyan készséges hozzáállást az ügyemhez, mint itt. Több alternatívát is ajánlottak, számtalan árajánlat készült több variációban, míg megszületett a végleges elhatározás. Türelmesek és kedvesek voltak velem. Minden a legnagyobb rendben zajlott. Köszönöm!
Kovács Sándor
Kitűnő szakember gárda dolgozott végig a munkálatok során, kezdve az ügyfélszolgálattól a beépítésig. Jó szívvel ajánlom a Nyírfa Kft-t.
Tóth Ferenc
Pontos és egyértelmű árajánlatot kaptam. Minden fel volt tüntetve benne. A megrendeléstől a beépítés végéig a megállapodás szerint zajlottak az események, betartva a szerződésben szerepelő terminusokat. Csak jó véleménnyel nyilatkozhatok a Nyírfa Kft-ről.
Sorbán Gyula
Kedves kiszolgálás, kiváló minőségű termékek! Röviden így tudom jellemezni a Nyírfa Kft-t.
Gyebnár József
Többször rendeltem már redőnyöket és szúnyoghálókat a Nyírfa Kft-től. Precíz, pontos és megbízható volt mind a termék, mind az ügyvitel. Elégedett vagyok!
Török István
Minden a megrendelésben rögzítettek szerint történt. Nagyon figyelmes kiszolgálás és a határidők betartása mellett kedvező áron, remek minőséget kaptam. Köszönöm!
Kurucz Katalin
Tisztelt Nyírfa Kft! Nagyon szépen köszönöm a gyors és precíz munkájukat. A kollégák nagyon segítőkészek, szakmailag is felkészültek. A termék minősége is kifogástalan. További jó munkát és jó egészséget kívánok Önöknek!
Helembai Andrea
Nyílászárót és annak beépítését rendeltem meg. Nagyon szép munkát végeztek! Szívesen ajánlom a leendő ügyelek figyelmébe a Nyírfa Kft-t.
Pauliny Györgyné
Nagyon elégedett vagyok a kapott termékekkel és a munka kivitelezésével. Szívesen ajánlom Önöket az ismeretségi körömben!
Nau György
Ajánlás révén kértem felmérést és árajánlatot családi házunk redőnyeinek modernizálására. Korrekt ajánlatot, minőségi, jól funkcionáló termékeket kaptam. Nagyon elégedett vagyok!
Horváth Péter
Nagyon szép redőnyök és napellenzők kerültek beépítésre családi házunknál. Gondos szakértelemmel zajlott az ajánlat adás és a kivitelezés. Köszönöm türelmüket, precízségüket és munkájukat!
Végvári Ádám