KUNSTSTOFFFENSTER

SCHÜCO Profilsystem – Thermo Design SI 82 ProduktgruppeDie 6 geschlossene Luftkammern innerhalb des Profils (Profil-Wanddicke 3 mm) erzielen höchste Wärmedämmwert, was bisher ohne die Verwendung von Schaumdämmstoffen unvorstellbar war. Außer der innovativen Fenstertechnologie bietet das Energiesparfenster Thermo Design SI 82 durch die 3 Dichtungsebenen hohe Schalldämmung und Luftdichtigkeit.

Aus unserem Profilsystem Thermo Design SI 82 können Energiesparfenster hergestellt werden, die - durch die Einbautiefe von 82 mm und die 6 geschlossene Luftkammern - herausragende Wärmedämmwerte erreichen. Diese Fenster erfüllen die strengsten Anforderungen, die man gegenüber Kunststofffenster setzen kann!

Mit dem Thermo Design SI 82  Energiesparfenster können Sie ein großer Teil an Energie und Geld sparen,  sogar bis zu 29% Ihres bisherigen Energieverbrauchs!

 

Technische Details:

 • 82 mm Einbautiefe, 3 mm Profil-Wanddicke
 • 6-Kammer-System mit optimierten Wärmedämmeigenschaften; mit entsprechenden Verglasung ist ein Uw -Wert von 0,76 W/m2K erreichbar
 • Die 3-fache Dichtungsebenen bieten optimale Schutz gegen Wind, Regen und Geräusche
 • Roto NT Beschlagsystem (Grundausstattung:  Sicherheitsbeschlag, Fehlbedienungssperre, Aushebelschutz, Zugluftstopper, Schlitzlüftung , bei Dreh-Kipp Fenster mit 3 Pilzkopfverriegelungen, Hoppe Fenster- und Türgriff)
 • Grundverglasung Ug=0,5 W/m2K
 • schmale Ansichtsbreiten  => maximale Lichtausbeute
 • Korrosionsgeschützte, verzinkte Stahlverstärkung ( um eine höhere statische Steifigkeit zu erreichen)
 • Durch die erhöhte Einbautiefe sind die Elemente einbruchssicherer
 • Die abgerundete Flügelkontur lässt die Ansichtsbreite optisch noch schmäler wirken
 • Fensterbankanschluss als Grundausstattung
 • Reinigungsfreundlich
 • In 45 verschiedenen Uni- und Holzdekor-Farben
 • Auch mit außenliegender Aluminium-Deckschalen (in allen RAL-Farben)

 

Nyelvek

Magyar   |   Deutsch

Fotók


Rólunk mondták

Elképzelésem szerint megvalósított, szép terméket kaptam. Elégedett vagyok a minőséggel és a kiszolgálás színvonalával.
Zikhar Mónika
Megrendelhettem volna ezen az áron máshol is a redőnyöket és a szúnyoghálókat, de sehol nem kaptam olyan készséges hozzáállást az ügyemhez, mint itt. Több alternatívát is ajánlottak, számtalan árajánlat készült több variációban, míg megszületett a végleges elhatározás. Türelmesek és kedvesek voltak velem. Minden a legnagyobb rendben zajlott. Köszönöm!
Kovács Sándor
Kitűnő szakember gárda dolgozott végig a munkálatok során, kezdve az ügyfélszolgálattól a beépítésig. Jó szívvel ajánlom a Nyírfa Kft-t.
Tóth Ferenc
Pontos és egyértelmű árajánlatot kaptam. Minden fel volt tüntetve benne. A megrendeléstől a beépítés végéig a megállapodás szerint zajlottak az események, betartva a szerződésben szerepelő terminusokat. Csak jó véleménnyel nyilatkozhatok a Nyírfa Kft-ről.
Sorbán Gyula
Kedves kiszolgálás, kiváló minőségű termékek! Röviden így tudom jellemezni a Nyírfa Kft-t.
Gyebnár József
Többször rendeltem már redőnyöket és szúnyoghálókat a Nyírfa Kft-től. Precíz, pontos és megbízható volt mind a termék, mind az ügyvitel. Elégedett vagyok!
Török István
Minden a megrendelésben rögzítettek szerint történt. Nagyon figyelmes kiszolgálás és a határidők betartása mellett kedvező áron, remek minőséget kaptam. Köszönöm!
Kurucz Katalin
Tisztelt Nyírfa Kft! Nagyon szépen köszönöm a gyors és precíz munkájukat. A kollégák nagyon segítőkészek, szakmailag is felkészültek. A termék minősége is kifogástalan. További jó munkát és jó egészséget kívánok Önöknek!
Helembai Andrea
Nyílászárót és annak beépítését rendeltem meg. Nagyon szép munkát végeztek! Szívesen ajánlom a leendő ügyelek figyelmébe a Nyírfa Kft-t.
Pauliny Györgyné
Nagyon elégedett vagyok a kapott termékekkel és a munka kivitelezésével. Szívesen ajánlom Önöket az ismeretségi körömben!
Nau György
Ajánlás révén kértem felmérést és árajánlatot családi házunk redőnyeinek modernizálására. Korrekt ajánlatot, minőségi, jól funkcionáló termékeket kaptam. Nagyon elégedett vagyok!
Horváth Péter
Nagyon szép redőnyök és napellenzők kerültek beépítésre családi házunknál. Gondos szakértelemmel zajlott az ajánlat adás és a kivitelezés. Köszönöm türelmüket, precízségüket és munkájukat!
Végvári Ádám