KUNSTSTOFFFENSTER

SCHÜCO Profilsystem – HaustürsystemeUnsere Haustürsysteme werden von den Profilsystemen Classic CT 70 und Thermo Design SI 82 hergestellt.

In unserer Auswahl bieten wir die GBW-Haustürfüllungen der Firma Rurik an. Im Sortiment finden Sie neben die traditionelle Formen auch die moderne Linienführung (INOX Füllungen), bzw. auf individuelle Wunsch Türfüllungen mit Facetten, Tiffany und Kathedralglas. Unsere Haustüren werden in 45 verschiedenen Farben, mit Hoppe bzw. Roto Türgriffe angeboten.

Allgemeine technische Details:

 • 78 mm Rahmenhöhe, was die Massivität der Türelement erhöht
 • 3 Stk. Roto Türbänder
 • Grundausstattung: die Schweiß-Eckverbinder und verzinkte Stahlverstärkung, um eine höhere statische Steifigkeit zu erreichen
 • Zubehör der thermisch getrennte Aluminium-Bodenschwelle:
  • 2-fache Gummidichtung, für die hohe Schallschutz
  • Gummi-Verbinder (Windstopp) für bessere Wärmeschutz
  • Alu-Wetterschenkel für bessere Wasserabführung

 Beschläge und Verglasungen nach Türsystemen:

 • ROTO Sicherheitsschloss-Griffbetätigt mit 2 Stk. 20 mm Stahlbolzen, Zylinder mit Aufbohrschutz, HOPPE London Türgriff, Verglasung Ug=1,0W/m2K bei System Classic CT 70
 • ROTO Sicherheitsschloss-Griffbetätigt mit 2 Stk. 20 mm Stahlbolzen, Zylinder mit Aufbohrschutz, HOPPE London Türgriff, Verglasung Ug=0,7W/m2K bei System Thermo Design SI 82
 • ROTO Sicherheitsschloss – Griff-betätigt, mit 2 Stk. 20 mm Stahlbolzen und 2 Stk. 20 mm Kraftkeil, Zylinder mit Aufbohrschutz, mit ROTO LINE Türgriff, Verglasung Ug=0,5W/ m2K bei System Passive SI 82+

Über Türfüllungen im Angebot finden Sie mehr auf unserer Webseite unter Kunststofffenster / Haustürpaneele.

Nyelvek

Magyar   |   Deutsch

Fotók


Rólunk mondták

Elképzelésem szerint megvalósított, szép terméket kaptam. Elégedett vagyok a minőséggel és a kiszolgálás színvonalával.
Zikhar Mónika
Megrendelhettem volna ezen az áron máshol is a redőnyöket és a szúnyoghálókat, de sehol nem kaptam olyan készséges hozzáállást az ügyemhez, mint itt. Több alternatívát is ajánlottak, számtalan árajánlat készült több variációban, míg megszületett a végleges elhatározás. Türelmesek és kedvesek voltak velem. Minden a legnagyobb rendben zajlott. Köszönöm!
Kovács Sándor
Kitűnő szakember gárda dolgozott végig a munkálatok során, kezdve az ügyfélszolgálattól a beépítésig. Jó szívvel ajánlom a Nyírfa Kft-t.
Tóth Ferenc
Pontos és egyértelmű árajánlatot kaptam. Minden fel volt tüntetve benne. A megrendeléstől a beépítés végéig a megállapodás szerint zajlottak az események, betartva a szerződésben szerepelő terminusokat. Csak jó véleménnyel nyilatkozhatok a Nyírfa Kft-ről.
Sorbán Gyula
Kedves kiszolgálás, kiváló minőségű termékek! Röviden így tudom jellemezni a Nyírfa Kft-t.
Gyebnár József
Többször rendeltem már redőnyöket és szúnyoghálókat a Nyírfa Kft-től. Precíz, pontos és megbízható volt mind a termék, mind az ügyvitel. Elégedett vagyok!
Török István
Minden a megrendelésben rögzítettek szerint történt. Nagyon figyelmes kiszolgálás és a határidők betartása mellett kedvező áron, remek minőséget kaptam. Köszönöm!
Kurucz Katalin
Tisztelt Nyírfa Kft! Nagyon szépen köszönöm a gyors és precíz munkájukat. A kollégák nagyon segítőkészek, szakmailag is felkészültek. A termék minősége is kifogástalan. További jó munkát és jó egészséget kívánok Önöknek!
Helembai Andrea
Nyílászárót és annak beépítését rendeltem meg. Nagyon szép munkát végeztek! Szívesen ajánlom a leendő ügyelek figyelmébe a Nyírfa Kft-t.
Pauliny Györgyné
Nagyon elégedett vagyok a kapott termékekkel és a munka kivitelezésével. Szívesen ajánlom Önöket az ismeretségi körömben!
Nau György
Ajánlás révén kértem felmérést és árajánlatot családi házunk redőnyeinek modernizálására. Korrekt ajánlatot, minőségi, jól funkcionáló termékeket kaptam. Nagyon elégedett vagyok!
Horváth Péter
Nagyon szép redőnyök és napellenzők kerültek beépítésre családi házunknál. Gondos szakértelemmel zajlott az ajánlat adás és a kivitelezés. Köszönöm türelmüket, precízségüket és munkájukat!
Végvári Ádám