ALUMINIUMFENSTER

SCHÜCO Alu Profilsystem – AWS 70 ProduktgruppeDie neue Fenstergeneration Schüco AWS steht für die energieorientierte Zukunft des Bauens. Erreicht wird dies durch erweiterte Dämmzonen, optimierte Mitteldichtungen und die verbesserte Dämmung des Glasfalzes. Neben technischer Variabilität und zahlreichen Ausstattungsmerkmalen bietet das System vielfältige Gestaltungsmöglichkeiten von der klassischen schmalen Ansicht bis zur abgerundeten Soft Line-Flügelkontur.
Die Schüco AWS Fenstersysteme ab 70 mm Bautiefe verbinden exzellente Wärmedämmung mit den einzigartigen Vorteilen des Werkstoffs Aluminium: Langlebigkeit und Robustheit, schmale Ansichten sowie vielfältiges Design. 

 

Schüco AWS Bautiefe ab 70 mm auf einen Blick

  • Hervorragende Wärmedämmung
  • Erweiterte Dämmzone mit Schaumverbund-Isolierstegen
  • Umfangreiche Profilkonturen für individuelle Gestaltungsmöglichkeiten
  • Kompatibel mit dem Türenprogramm Schüco ADS

Bei der Frage nach funktionellem und zeitlosem Design aus ästhetischer und technischer Sicht verbinden die Designlösungen von Schüco edle Oberflächen und souveräne Formgebung mit innovativer, nutzenoptimierter Technologie.

Nyelvek

Magyar   |   Deutsch

Fotók


Rólunk mondták

Elképzelésem szerint megvalósított, szép terméket kaptam. Elégedett vagyok a minőséggel és a kiszolgálás színvonalával.
Zikhar Mónika
Megrendelhettem volna ezen az áron máshol is a redőnyöket és a szúnyoghálókat, de sehol nem kaptam olyan készséges hozzáállást az ügyemhez, mint itt. Több alternatívát is ajánlottak, számtalan árajánlat készült több variációban, míg megszületett a végleges elhatározás. Türelmesek és kedvesek voltak velem. Minden a legnagyobb rendben zajlott. Köszönöm!
Kovács Sándor
Kitűnő szakember gárda dolgozott végig a munkálatok során, kezdve az ügyfélszolgálattól a beépítésig. Jó szívvel ajánlom a Nyírfa Kft-t.
Tóth Ferenc
Pontos és egyértelmű árajánlatot kaptam. Minden fel volt tüntetve benne. A megrendeléstől a beépítés végéig a megállapodás szerint zajlottak az események, betartva a szerződésben szerepelő terminusokat. Csak jó véleménnyel nyilatkozhatok a Nyírfa Kft-ről.
Sorbán Gyula
Kedves kiszolgálás, kiváló minőségű termékek! Röviden így tudom jellemezni a Nyírfa Kft-t.
Gyebnár József
Többször rendeltem már redőnyöket és szúnyoghálókat a Nyírfa Kft-től. Precíz, pontos és megbízható volt mind a termék, mind az ügyvitel. Elégedett vagyok!
Török István
Minden a megrendelésben rögzítettek szerint történt. Nagyon figyelmes kiszolgálás és a határidők betartása mellett kedvező áron, remek minőséget kaptam. Köszönöm!
Kurucz Katalin
Tisztelt Nyírfa Kft! Nagyon szépen köszönöm a gyors és precíz munkájukat. A kollégák nagyon segítőkészek, szakmailag is felkészültek. A termék minősége is kifogástalan. További jó munkát és jó egészséget kívánok Önöknek!
Helembai Andrea
Nyílászárót és annak beépítését rendeltem meg. Nagyon szép munkát végeztek! Szívesen ajánlom a leendő ügyelek figyelmébe a Nyírfa Kft-t.
Pauliny Györgyné
Nagyon elégedett vagyok a kapott termékekkel és a munka kivitelezésével. Szívesen ajánlom Önöket az ismeretségi körömben!
Nau György
Ajánlás révén kértem felmérést és árajánlatot családi házunk redőnyeinek modernizálására. Korrekt ajánlatot, minőségi, jól funkcionáló termékeket kaptam. Nagyon elégedett vagyok!
Horváth Péter
Nagyon szép redőnyök és napellenzők kerültek beépítésre családi házunknál. Gondos szakértelemmel zajlott az ajánlat adás és a kivitelezés. Köszönöm türelmüket, precízségüket és munkájukat!
Végvári Ádám