Bemutatkozás

EseményeinkNyílt nap

A nyílt napot Jakots L. a Nyírfa Kft. bemutatásával kezdte, és általános bemutatással folytatta az új termékről (Eco redőnycsalád) és a már bevált régebbi szerkezeteinkről.

Ezt követte egy részletesebb bemutatása az új termékcsaládnak. Az irodából kiszabadulva az „igazi nyíltnap” következett. Mindenki körbejárhatta az üzemet és végignézhette a gyártási folyamatot. A folyamat amit végig lehetett tekinteni az új termékünk az ECOTREND elkészülte. A nyílt nap zárásaként szendvicsek és üdítők fogyasztása közben meg lehetett vitatni ezen szakma szépségeit.

Nyílt nap programja:

8.45-9.00  Érkezés / kávé, pogácsa, üdítő/

9.00-9.15  Nyírfa Kft. bemutatása / Jakots Levente/

9.15-10.15  Termékismertetés / Jakots Levente/

 • külső tokos:    ECO, ECO TREND, ECO TREND MOSQUITO, ALUECO, ALUECO MOSQUITO
 • vakolható tokos
 • feléépített  

10.15-10.30  Szünet

10.30-12.00  Üzemlátogatás, betekintés a redőnygyártásba / Kiss József/

12.00-12.30  Szendvics, üdítő


Bízunk megtisztelő részvételében, és reméljük termékeink, és azok műszaki tartalma ár-érték arányban kedvező lesz az Ön számára.


Értékesítési oktatás

Az első oktatási nap az elméleti ismeretek bővítéséről szólt a már meglévő partnereink számára. Az új partnereknek is próbáltuk  ezen rövid napba belesűrítve bemutatni termékeink sokszínűségét. A napot Jakots Levente indította egy rövid általános termékismertetővel. Őt követte Farkas László a belső árnyékolók, napellenzők és a zsalúziák bemutatásával. A délelőtt egy jóízű hazai ebéddel zárult. A hasak leterhelése után következhetett az agyi kapacitás kihasználása. A délután folyamán részletekben megismerkedhettek a jelenlévők a fölé és eléépített redőnyeink továbbá rovarhálóink méret és árképzési  lehetőségeivel. A nap egy kis kötetlen beszélgetéssel zárult.

8.45-9.00:  Érkezés, kávé, pogácsa

9.00-10.00:  Termékismertető   /Jakots Levente/

 • Neotherm
 • Varinova
 • ECO redőnycsalád

10.00-10.15: Szünet

10.15-11.00: Termékismertető / Farkas László/

 • belső árnyékolók
 • napellenzők
 • zsaluziák

11.00-11.15: Szünet

11.15-12.00: Javítások ügyfélszolgálati kezelése / Jakots Levente/

12.00-13.00: Ebéd

13.00-14.00:  Méretképzés,felmérés , kiegészítők , motorok,  felárak  eléépített   redőnyök esetében/ Molnár László, Szászné Siska Ildikó/

14.00-14.15: Szünet

14.15-15.15: Méretképzés,felmérés,  kiegészítők, motorok , felárak  feléépített  redőnyök esetében/ Molnár László, Szászné Siska Ildikó/

15.15-15.30: Szünet

15.30-16.30:  Méretképzés, felmérés, kiemelések,felárak rovarhálók esetében /Molnár László, Szászné Siska Ildikó/


Alapfokú szerelő oktatás

Az alapfokú szerelői oktatás egy kis elmélettel indult. Az újdonsült és már termékeinket ismerő szerelők egy kis bemutatót kaptak az újonnan bevezetett Eco családról és a már bevált elé és föléépített redőnyeinkről. Persze a rovarhálók sem maradhattak ki az elméleti oktatásból. Az ebédet megelőzően Jakots L. tartott egy kis általános bemutatást Javítások ügyfélszolgálati kezelése címmel. Az ebéd után, bemutatót tartottunk miként készülnek a redőnyeink. Ezt követte a már elkészült redőnyök felszerelése nyílászárókra. A gyakorlati oktatást  a hibaelháritás témakörrel zártuk.,amikor is anekdotázgatva feltártuk ki milyen hibákkal találkozott. A hibák elhárítására megoldásokat ajánlottunk és elfogadva mások tapasztalatát mi is tanultunk.8.45-9.00: Érkezés, kávé pogácsa

9.00-9.45: Termékcsoportok  méretképzési és felmérési technikái  I.  /Molnár László/

 • külsőtokos rendszerek

9.45-10.00:  Szünet

10.00-10.45:  Termékcsoportok  méretképzési és felmérési technikái  II. /Molnár László/

 • feléépített rendszerek

10.45-11.00: Szünet

11.00-11.45 : Termékcsoportok  méretképzési és felmérési technikái  III. /Molnár László/

 • rovarhálók

11.45-12.00 : Szünet

12.00-12.30: Javítások ügyfélszolgálati kezelése./ Jakots Levente/

12.30-13.30: Ebéd

13.30-15.00: Különböző termékcsaládok összeszerelése  / üzem- Kiss József, Leszkoven Tamás / Neotherm, Ecotrend, Standard Plus, basic/

15.00-15.15: Szünet

15.15-16.15: Gyakorlati szerelés / üzem-Döller József, Leszkoven Tamás / Comfort, Neotherm, Standard/             

16.15-16.30: Szünet

16.30-18.00 Hibaelhárítás - gyakorlati oktatás / üzem- Döller József, Molnár László /Neotherm, Standard Mosquito, rovarhálók szerelése/

 


Felsőfokú szerelő oktatás

A felsőfokú szerelői oktatást a már elvégzett alapfokú szerelői oktatásra alapozva kezdtük el. A reggelt a Portos motorok behangolásával és beállításával kezdtük, itt a merészebbek ki is próbálhatta mit is tudnak. A folytatásban a vendégelőadónk Román Tamás a Somfy Kft. képviseletében elméleti és gyakorlati oktatást is tartott. A délelőttöt az ebéddel zártuk. Ebédet követően mindenki megmutathatta mit tanult az alap és felsőfokú oktatáson. A vizsga 3 részből tevődött össze: szerelésből, motor behangolásból és hiba elhárításból. A hangulata olyan volt, mint egy családias érettségi vizsga. Voltak tételek és jó és rossz megoldások. A napot az eredmények ismertetésével és az oklevelek kiosztásával zártuk.

 


7.45-8.15:Szendvics, kávé, pogácsa

8.15-9.15: Portos motorok behangolása a gyakorlatban /Döller József, Leszkoven Tamás/

9.15-9.30: Szünet

9.30-10.30: Somfy motorok  / Román Tamás- Somfy Kft. /

 • típusok
 • vezérlések

10.30-10.45: Szünet

10.45-11.45: Somfy gyakorlati oktatás  / Román Tamás- Somfy Kft. /

11.45-12.00: Szünet

12.00-12.45 Redőnymotorok  a gyakorlatban / Döller József , Leszkoven Tamás/

12.45-13.30 Ebéd

13.30- Vizsga:  

 • I. Szerelés
 • II. Behangolás
 • III. Hiba elhárítás

Nyelvek

Magyar   |   Deutsch

Fotók


Rólunk mondták

Elképzelésem szerint megvalósított, szép terméket kaptam. Elégedett vagyok a minőséggel és a kiszolgálás színvonalával.
Zikhar Mónika
Megrendelhettem volna ezen az áron máshol is a redőnyöket és a szúnyoghálókat, de sehol nem kaptam olyan készséges hozzáállást az ügyemhez, mint itt. Több alternatívát is ajánlottak, számtalan árajánlat készült több variációban, míg megszületett a végleges elhatározás. Türelmesek és kedvesek voltak velem. Minden a legnagyobb rendben zajlott. Köszönöm!
Kovács Sándor
Kitűnő szakember gárda dolgozott végig a munkálatok során, kezdve az ügyfélszolgálattól a beépítésig. Jó szívvel ajánlom a Nyírfa Kft-t.
Tóth Ferenc
Pontos és egyértelmű árajánlatot kaptam. Minden fel volt tüntetve benne. A megrendeléstől a beépítés végéig a megállapodás szerint zajlottak az események, betartva a szerződésben szerepelő terminusokat. Csak jó véleménnyel nyilatkozhatok a Nyírfa Kft-ről.
Sorbán Gyula
Kedves kiszolgálás, kiváló minőségű termékek! Röviden így tudom jellemezni a Nyírfa Kft-t.
Gyebnár József
Többször rendeltem már redőnyöket és szúnyoghálókat a Nyírfa Kft-től. Precíz, pontos és megbízható volt mind a termék, mind az ügyvitel. Elégedett vagyok!
Török István
Minden a megrendelésben rögzítettek szerint történt. Nagyon figyelmes kiszolgálás és a határidők betartása mellett kedvező áron, remek minőséget kaptam. Köszönöm!
Kurucz Katalin
Tisztelt Nyírfa Kft! Nagyon szépen köszönöm a gyors és precíz munkájukat. A kollégák nagyon segítőkészek, szakmailag is felkészültek. A termék minősége is kifogástalan. További jó munkát és jó egészséget kívánok Önöknek!
Helembai Andrea
Nyílászárót és annak beépítését rendeltem meg. Nagyon szép munkát végeztek! Szívesen ajánlom a leendő ügyelek figyelmébe a Nyírfa Kft-t.
Pauliny Györgyné
Nagyon elégedett vagyok a kapott termékekkel és a munka kivitelezésével. Szívesen ajánlom Önöket az ismeretségi körömben!
Nau György
Ajánlás révén kértem felmérést és árajánlatot családi házunk redőnyeinek modernizálására. Korrekt ajánlatot, minőségi, jól funkcionáló termékeket kaptam. Nagyon elégedett vagyok!
Horváth Péter
Nagyon szép redőnyök és napellenzők kerültek beépítésre családi házunknál. Gondos szakértelemmel zajlott az ajánlat adás és a kivitelezés. Köszönöm türelmüket, precízségüket és munkájukat!
Végvári Ádám