Bemutatkozás

GyártásA világszínvonalú gyártógépekkel és kiválóan képzett szakemberekkel a jelenlegi nyíregyházi üzemünkben több mint egy évtizede gyártunk műanyag és alumínium redőnyöket, szúnyoghálókat. A minőségbiztosítási feladataink nemcsak a beszállított anyagok ellenőrzésére korlátozódik, hanem a gyártástechnológiai ellenőrzésen túlmenően, egészen a kiszállítható termék minőségvizsgálatáig terjed. 2007. év szeptember 01-től minden általunk üzemünkben gyártott redőnyöket egyedi működési-minőségi ellenőrzésen esik át. A fejlesztési törekvések során, elsősorban a minőséget szem előtt tartva folyamatosan keressük a felhasználható új anyagokat és műszaki megoldásokat, melyet többlépcsős ellenőrzési folyamat részeként integrálunk gyártásunkban. Minden új termék bevezetését és gyártását megelőzi egy több hónapos tervezési és tesztelési fázis, mely időszak során végrehajtjuk a szükséges gyártmány és technológiai korrekciókat, elkészítjük az új termék leírását, beméretezését és nem utolsó sorban az adott termék szerelési és beüzemelési leírását.

Magyarországon az ár mellett, a minőség is egyre nagyobb befolyásoló tényező a vásárlói döntésekben. Termékeink minőségének garanciája a felhasznált alapanyagok minősége is jelenti, valamint a különös gonddal való kiválasztás a beszerzések területén. A felhasznált alapanyagok jó minőségét-kereskedelmi szempontból- ugyanolyan fontosnak tartjuk, mint a végtermékeink magas minőségi színvonalát, ezért beszállítóinkkal hosszú távú és jó kapcsolat fenntartására törekszünk.

 

  • 2002 áprilisában 120 m2-es területre bővült a gyártófelület, és addig használt kisipai vágógépeket felcserélte egy nagyteljesítményű vágógép.

A jobb gépek használata lehetővé tette 2002 októberében az első felsőtokos ROLAPLUS típusú redőny gyártását.

  • 2003 éve az új termékek bevezetése volt a gyártmányok sorában egy egységes PANNON Redőnyrendszer keretein belül. Ez évben kezdtük el a STANDARD, COMFORT, EXTRA, OWAL típusú külsőtokos redőnyök gyártását, valamint a rovarháló termékkínálatban ma is megtalálható valamennyi alumínium keretes, tolókeretes, nyíló és rolós rovarháló szerkezet gyártását. 2003 évben kezdtük el az integrált - redőnyszekrénybe beépített – rugós rovarhálók gyártását, valamennyi típus esetében Mosquito megnevezéssel.
  • 2004 februárjától a gyártó egység átköltözött egy új korszerű 280 m2-es csarnokba és a létszám 12 főre bővült. Ebben az évben kezdtük el a könyökkaros napellenzők, valamint lakossági MEGA típusú redőnykapuk gyártását. 2004 októberében először vezettük be az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszert, elsők között az akkoriban maghatározó szerepet játszó redőnygyártók sorában.
  • 2005 évben folytatódott a PANNON redőnycsalád termékbővítése a nagysikerű ROUND – LINE típusú felsőtokos redőny bevezetésével, ami versenyképesebbé tette az addig gyártott felsőtokos redőnyök árát, valamint mind a Kömmerling ROLAPLUS, mind az ALUPLAST ROUND – LINE típusú redőnyöknél alkalmaztuk a Mosquito rugós rovarhálók beépítését, egy saját alátétes megoldással.

2005 évben kezdődtek el a szakmai oktatások a NYÍRFA Kft.  történetében, mint gyakorlati, mint elméleti síkon, egy korszerű komplex program keretein belül.

  • 2006 évben elkezdődött a REDŐNYMESTER névre hallgató új árkalkulációs szoftver kifejlesztése, mely a hazai piacon a mai napig is egyedülálló fejlesztés a szakmában, mely sok segítséget nyújt az árajánlatok elkészítésében, árnyékolók vizuális és műszaki tartalmainak megjelenítésében. 2006 évben megkezdődött a cég kereskedelmi gyakorlatában korábban nem alkalmazott területi képviselet kiépítése, amely gyakorlat a napokban is folytatódik. Ennek a gyakorlatnak létjogosultságát az adta, hogy egyre nagyobb számban jelentek meg redőnyös és nyílászáró forgalmazó beépítő cégek abban az időben, melyek kezelésére az akkori ügyfélszolgálatunk nem volt felkészülve.
  • 2007 szeptemberében elkészült a valamennyi termékünk gyártástechnológiai leírása, a CE jelöléshez szükséges vizsgálatok lefolytatása, mely eredményeként termékeinket a legmagasabb szintű minőségtanúsítvánnyal láttuk el. A minőségtanúsítás új formája kellő bizalmat jelentett a partnereinkben termékeink iránt ezzel fokozva a vásárlói bizalmat és felváltva a korábban kiadott gyártói nyilatkozatokat
  • 2008. évben befejeződött az árkalkulációs szoftver fejlesztése és elkezdődött ezen program telepítése partnereink számára, amely segítségével gyorsabb és precízebbé vált a kommunikáció a gyártó cég és a partnerek között, mint a megrendelés leadásában, mint a visszaigazolások és gyártáskiírások tekintetében. Ugyanebben az évben a piacon megjelenő olcsóbb termékekkel szembeni kihívásra válaszolva egy új, saját importú motorcsaládot vezettünk be a piacra, mely csőmotorok alkalmazásával versenyképesebbé tettük addigi termékkínálatunkat. Az új csőmotorokat és vezérlőket szervízszolgáltatással és 5 év garanciával kínáltuk már első perctől partnereink számára.
  • 2009. évben tovább folytatódott a termékbővítés az új „THERMOLUX” névre hallgató felsőtokos redőnnyel, mely rendszernél először oldottuk meg az integrált rovarháló alkalmazását tokon belül felsőtokos PVC redőnyszekrények esetében. Az új fejlesztésű redőnyt minden korábbi szerkezet áránál kedvezőbb áron tudtuk kínálni a piacon. Ebben az évben kezdtük el az új levehető szárnyas, toló keretes, peremes, rovarhálók gyártását, mely termék jelenleg a rovarháló gyártás csúcsminőségét jelenti. 2009. év a gyártástechnológiánkon belül is nagy változásokat hozott, hiszen először alkalmaztuk etikett jelöléseket a szabászati gyakorlatunkban és egy új raktárnyilvántartó rendszert vezettünk be.
  • 2010. év februárjában bevezettük az új NEO termékcsaládot, mely mind a felsőtokos, mind a külsőtokos vonatkozásában új termékek megalkotását eredményezett, azaz a NEOTHERM felsőtokos redőny egy teljesen új fejlesztésű redőnyt jelent, valamint a STANDARD NEO és COMFORT NEO a jelenlegi termékeink továbbfejlesztéseként jött létre. A 2008 és 2010. év között bevezetett termékek, mint az ár érzékeny piaci kihívásokra adott válaszként kerültek bevezetésre. A 2010. évig tartó termékbővítés eredményeként megállapítható, hogy jelenleg a piacon az egyik legnagyobb termékkínálattal rendelkezik a cég a redőnygyártók népes táborában. A nagyszámú redőnygyártmány és az új piaci kihívások tükrében először ezen év áprilisában részt vettünk a CONSTRUMA Nemzetközi Építőipari Kiállításon, ahol először a cég történetében partnertalálkozót is szerveztünk. 2010. május 01-én a cég megnyitotta első Budapesti BEMUTATÓTERMÉT, ahol esztétikus környezetben a végfelhasználók kiszolgálása történik.

Nyelvek

Magyar   |   Deutsch

Fotók


Rólunk mondták

Elképzelésem szerint megvalósított, szép terméket kaptam. Elégedett vagyok a minőséggel és a kiszolgálás színvonalával.
Zikhar Mónika
Megrendelhettem volna ezen az áron máshol is a redőnyöket és a szúnyoghálókat, de sehol nem kaptam olyan készséges hozzáállást az ügyemhez, mint itt. Több alternatívát is ajánlottak, számtalan árajánlat készült több variációban, míg megszületett a végleges elhatározás. Türelmesek és kedvesek voltak velem. Minden a legnagyobb rendben zajlott. Köszönöm!
Kovács Sándor
Kitűnő szakember gárda dolgozott végig a munkálatok során, kezdve az ügyfélszolgálattól a beépítésig. Jó szívvel ajánlom a Nyírfa Kft-t.
Tóth Ferenc
Pontos és egyértelmű árajánlatot kaptam. Minden fel volt tüntetve benne. A megrendeléstől a beépítés végéig a megállapodás szerint zajlottak az események, betartva a szerződésben szerepelő terminusokat. Csak jó véleménnyel nyilatkozhatok a Nyírfa Kft-ről.
Sorbán Gyula
Kedves kiszolgálás, kiváló minőségű termékek! Röviden így tudom jellemezni a Nyírfa Kft-t.
Gyebnár József
Többször rendeltem már redőnyöket és szúnyoghálókat a Nyírfa Kft-től. Precíz, pontos és megbízható volt mind a termék, mind az ügyvitel. Elégedett vagyok!
Török István
Minden a megrendelésben rögzítettek szerint történt. Nagyon figyelmes kiszolgálás és a határidők betartása mellett kedvező áron, remek minőséget kaptam. Köszönöm!
Kurucz Katalin
Tisztelt Nyírfa Kft! Nagyon szépen köszönöm a gyors és precíz munkájukat. A kollégák nagyon segítőkészek, szakmailag is felkészültek. A termék minősége is kifogástalan. További jó munkát és jó egészséget kívánok Önöknek!
Helembai Andrea
Nyílászárót és annak beépítését rendeltem meg. Nagyon szép munkát végeztek! Szívesen ajánlom a leendő ügyelek figyelmébe a Nyírfa Kft-t.
Pauliny Györgyné
Nagyon elégedett vagyok a kapott termékekkel és a munka kivitelezésével. Szívesen ajánlom Önöket az ismeretségi körömben!
Nau György
Ajánlás révén kértem felmérést és árajánlatot családi házunk redőnyeinek modernizálására. Korrekt ajánlatot, minőségi, jól funkcionáló termékeket kaptam. Nagyon elégedett vagyok!
Horváth Péter
Nagyon szép redőnyök és napellenzők kerültek beépítésre családi házunknál. Gondos szakértelemmel zajlott az ajánlat adás és a kivitelezés. Köszönöm türelmüket, precízségüket és munkájukat!
Végvári Ádám