Belső árnyékolók

Roletta – TermékismertetőRoletta kezelési, és használati útmutató

Útmutatóban néhány hasznos tanáccsal szeretnénk az Ön segítségére lenni, hogy a NYÍRFA Árnyékolástechnika rolettáit minél előnyösebben és hosszú távon tudja használni. Korszerű és praktikus termékeink nagyon kevés gondozást igényelnek, és ha az alábbiakat figyelembe veszi, Önnek hosszú ideig szereznek majd örömöt e kifogástalanul működő árnyékoló berendezések.

ROLETTA SZERKEZETE ÉS KEZELÉSE:
A vászonroletta szerkezetileg a legegyszerűbb árnyékoló berendezés. A roletta textíliája rögzítve van egy alumínium tengelyhez, mely tengelyben található a hajtómű. A roletta működtetését tekintve három fajta rolettát különböztetünk meg: rugós, tetőtéri és gyöngyláncos. A rugós és tetőtéri változatban egy spirálrugó található a roletta tengelyben, mely rugó segítségével a textília kitekeredése állítható tetszőlegesen a rugós változatban, illetve a kiakasztási pontokon
a tetőtéri változat esetében. A gyöngyláncos hajtómű esetében a gyöngy húzogatásával érhető el a kívánt textil magasság. A rugós és tetőtéri változat esetében a vászon feszességét a spirálrugó energiája határozza meg. A spirálrugó feltekerését az órajárással ellentétes irányban kell elvégezni, oly módon, hogy egyenletes feszességet biztosítson a vászonnak minden rögzítési ponton. A gyöngyláncos változatban a hajtómű a tengelyhez rögzített, így felszerelés után beállítást nem igényel.

ROLETTA KARBANTARTÁSA ÉS TISZTÍTÁSA:
A NYÍRFA ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA által készített és szerelt roletták karbantartást nem igényelnek, mivel felszerelésnél beállítjuk a rugó feszességét, illetve a gyöngyhajtóművet. A textília minőségének függvényében megkülönböztethető ún. fényáteresztő és fényzáró (PVC) anyagok, melyek tisztítása eltérő. A fényáteresztő textíliákról a felületi szennyeződéseket csak puha és száraz törlővel távolíthatjuk el, ügyelve arra, hogy semmilyen esetben a vászon folyadékkal ne érintkezzen, míg a fényzáró textíliák esetében a felületi szennyeződések enyhe mosószeres törlővel eltávolíthatók.

A roletta kétféle formában készül:
- széria roletta a szokásos nyílászáró méretekhez gazodva, meghatározott mértékben
- méretes roletta egyedi igény szerinti méretekben

rol_utmutatoLetölthető dokumentumok:

Szerelési és karbantartási útmutató.pdf
 

Nyelvek

Magyar   |   Deutsch

Fotók


Rólunk mondták

Elképzelésem szerint megvalósított, szép terméket kaptam. Elégedett vagyok a minőséggel és a kiszolgálás színvonalával.
Zikhar Mónika
Megrendelhettem volna ezen az áron máshol is a redőnyöket és a szúnyoghálókat, de sehol nem kaptam olyan készséges hozzáállást az ügyemhez, mint itt. Több alternatívát is ajánlottak, számtalan árajánlat készült több variációban, míg megszületett a végleges elhatározás. Türelmesek és kedvesek voltak velem. Minden a legnagyobb rendben zajlott. Köszönöm!
Kovács Sándor
Kitűnő szakember gárda dolgozott végig a munkálatok során, kezdve az ügyfélszolgálattól a beépítésig. Jó szívvel ajánlom a Nyírfa Kft-t.
Tóth Ferenc
Pontos és egyértelmű árajánlatot kaptam. Minden fel volt tüntetve benne. A megrendeléstől a beépítés végéig a megállapodás szerint zajlottak az események, betartva a szerződésben szerepelő terminusokat. Csak jó véleménnyel nyilatkozhatok a Nyírfa Kft-ről.
Sorbán Gyula
Kedves kiszolgálás, kiváló minőségű termékek! Röviden így tudom jellemezni a Nyírfa Kft-t.
Gyebnár József
Többször rendeltem már redőnyöket és szúnyoghálókat a Nyírfa Kft-től. Precíz, pontos és megbízható volt mind a termék, mind az ügyvitel. Elégedett vagyok!
Török István
Minden a megrendelésben rögzítettek szerint történt. Nagyon figyelmes kiszolgálás és a határidők betartása mellett kedvező áron, remek minőséget kaptam. Köszönöm!
Kurucz Katalin
Tisztelt Nyírfa Kft! Nagyon szépen köszönöm a gyors és precíz munkájukat. A kollégák nagyon segítőkészek, szakmailag is felkészültek. A termék minősége is kifogástalan. További jó munkát és jó egészséget kívánok Önöknek!
Helembai Andrea
Nyílászárót és annak beépítését rendeltem meg. Nagyon szép munkát végeztek! Szívesen ajánlom a leendő ügyelek figyelmébe a Nyírfa Kft-t.
Pauliny Györgyné
Nagyon elégedett vagyok a kapott termékekkel és a munka kivitelezésével. Szívesen ajánlom Önöket az ismeretségi körömben!
Nau György
Ajánlás révén kértem felmérést és árajánlatot családi házunk redőnyeinek modernizálására. Korrekt ajánlatot, minőségi, jól funkcionáló termékeket kaptam. Nagyon elégedett vagyok!
Horváth Péter
Nagyon szép redőnyök és napellenzők kerültek beépítésre családi házunknál. Gondos szakértelemmel zajlott az ajánlat adás és a kivitelezés. Köszönöm türelmüket, precízségüket és munkájukat!
Végvári Ádám