Termékek

Belső árnyékolókÁRNYÉKOLÁS, BELSŐÉPÍTÉSZET, VÉDELEM

Az épületek üvegfelületein keresztül érzékelhető fény- és hőenergia mennyiségének optimális szabályozására a külső mozgatható árnyékolók a legalkalmasabbak. Irodák, középületek, lakások, családi házak, üzletek egyedi igényeinek kielégítésére cégünk alumíniumlamellás árnyékolókat, alumínium zsalugátereket, napellenzőket, külső napháló árnyékolókat, napernyőket kínál, kézi vagy motoros működtetéssel, akár csapadék- és szélérzékelő automata kivitelben is.

Belső terek, lakások, télikertek, irodák hangulatának meghatározó elemei a szalagfüggönyök, reluxák, pliszék. Megszűrik az erős napsugarakat, ugyan- akkor biztosítják a szellőztetés lehetőségét. Természetes hatású és dekoratív termékekkel a legbonyolultabb felületek is jól árnyékolhatók.


A Nyírfa Árnyékolástechnika dolgozói és országos partnere szaktanácsadással, helyszíni felméréssel segíti Önt az árnyékolástechnikai problémák legcélszerűbb megoldásában. Termékeinket az ország egész területén garanciával, kedvezményes árakon és európai színvonalon kínáljuk.

Belső árnyékolók prospektusa.pdf

Nyelvek

Magyar   |   Deutsch

Fotók


Rólunk mondták

Elképzelésem szerint megvalósított, szép terméket kaptam. Elégedett vagyok a minőséggel és a kiszolgálás színvonalával.
Zikhar Mónika
Megrendelhettem volna ezen az áron máshol is a redőnyöket és a szúnyoghálókat, de sehol nem kaptam olyan készséges hozzáállást az ügyemhez, mint itt. Több alternatívát is ajánlottak, számtalan árajánlat készült több variációban, míg megszületett a végleges elhatározás. Türelmesek és kedvesek voltak velem. Minden a legnagyobb rendben zajlott. Köszönöm!
Kovács Sándor
Kitűnő szakember gárda dolgozott végig a munkálatok során, kezdve az ügyfélszolgálattól a beépítésig. Jó szívvel ajánlom a Nyírfa Kft-t.
Tóth Ferenc
Pontos és egyértelmű árajánlatot kaptam. Minden fel volt tüntetve benne. A megrendeléstől a beépítés végéig a megállapodás szerint zajlottak az események, betartva a szerződésben szerepelő terminusokat. Csak jó véleménnyel nyilatkozhatok a Nyírfa Kft-ről.
Sorbán Gyula
Kedves kiszolgálás, kiváló minőségű termékek! Röviden így tudom jellemezni a Nyírfa Kft-t.
Gyebnár József
Többször rendeltem már redőnyöket és szúnyoghálókat a Nyírfa Kft-től. Precíz, pontos és megbízható volt mind a termék, mind az ügyvitel. Elégedett vagyok!
Török István
Minden a megrendelésben rögzítettek szerint történt. Nagyon figyelmes kiszolgálás és a határidők betartása mellett kedvező áron, remek minőséget kaptam. Köszönöm!
Kurucz Katalin
Tisztelt Nyírfa Kft! Nagyon szépen köszönöm a gyors és precíz munkájukat. A kollégák nagyon segítőkészek, szakmailag is felkészültek. A termék minősége is kifogástalan. További jó munkát és jó egészséget kívánok Önöknek!
Helembai Andrea
Nyílászárót és annak beépítését rendeltem meg. Nagyon szép munkát végeztek! Szívesen ajánlom a leendő ügyelek figyelmébe a Nyírfa Kft-t.
Pauliny Györgyné
Nagyon elégedett vagyok a kapott termékekkel és a munka kivitelezésével. Szívesen ajánlom Önöket az ismeretségi körömben!
Nau György
Ajánlás révén kértem felmérést és árajánlatot családi házunk redőnyeinek modernizálására. Korrekt ajánlatot, minőségi, jól funkcionáló termékeket kaptam. Nagyon elégedett vagyok!
Horváth Péter
Nagyon szép redőnyök és napellenzők kerültek beépítésre családi házunknál. Gondos szakértelemmel zajlott az ajánlat adás és a kivitelezés. Köszönöm türelmüket, precízségüket és munkájukat!
Végvári Ádám